Οι κριτικές του κοινού

Προδοσία

Δράμα του Χάρολντ Πίντερ
Διαρκεια : 75 '

Σκηνοθ.:Αιμ. Χειλάκης
Ερμηνεύουν: Λ. Γεωργακόπουλος, Αθ. Μαξίμου, Αιμ. Χειλάκης. Σκην.- κοστ.: Γ. Γαβαλάς. Μουσ.: Δ. Καμαρωτός. Φωτ.: Αλ. Γιάνναρος.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
 • Thais πριν από 13 ημέρες

  2,5 αστεράκΑ Καλές ερμηνείες, ωραία σκηνοθεσία αλλά ως υπόθεση δεν συγκινεί ιδιαίτερα.

 • Ελλη πριν από 22 ημέρες

  3,5 αστεράκΑ Καλές ερμηνείες και ωραία σκηνοθεσία. Πολύ συνηθισμένο σενάριο και φτωχά σκηνικά.

 • Μαριάνθη πριν από 1 μήνες

  4 αστεράκΑ Ωραία παράσταση με πολύ καλές ερμηνείες και από τους τρεις πρωταγωνιστές. Ωστόσο θα ήθελα να αναφερθώ στους κανόνες που θα έπρεπε να τηρούνται σε σχέση με τον covid. Παρόλο που αναφέρθηκαν στην αρχή της παράστασης,δεν έγιναν οι απαιτούμενοι έλεγχοι κατά την διαρκεια της. Υπήρχαν θεατές που δεν φορούσαν μάσκες (ευτυχως λίγοι). Η λογική και η συνείδηση ορίζει ότι δεν θα έπρεπε να χρειάζεται έλεγχος, ωστόσο από ο,τι φαίνεται μάλλον θα πρέπει οι υπεύθυνοι των θεάτρων να υπολογίζουν και αυτούς που δεν σέβονται το χώρο που βρίσκονται. Καλό είναι να απολαμβάνουμε μια θεατρική παράσταση με ασφάλεια.

 • Νίκος Καστρινακης πριν από 1 μήνες

  3 αστεράκΑ Εξαιρετικός θίασος, ωραίο σκηνικό, εμπνευσμένη σκηνοθεσία. Δυστυχώς όμως το κείμενο, σύμφωνα πάντα με τη δική μου άποψη, δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούριο. Μοιάζει χιλιοπαιγμενο και δεν διασώζεται ακόμα και από την χρονολογικά ανάποδη εξιστόρηση των γεγονότων. Παρά τις προσπάθειες των πρωταγωνιστων και τις εξαιρετικές τους ερμηνείες η παράσταση δεν προσφέρει κάτι φρέσκο στον θεατή.