Οι κριτικές του κοινού

Οι δολοφόνοι

Δραματοποιημένο Διήγημα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ
Διαρκεια : 65 '

Διασκ.-σκηνοθ.:Γ. Σίμωνας
Ερμηνεύουν: Στ. Δημόπουλος, Μ.-Νεφ. Δούκα, Δ. Παπαλάμπρος, Γ. Σαββίδης, Σ. Τσακίρης, Μ. Φραγκιαδάκης. Σκην.-κοστ.: Τ. Ράλλη. Μουσ.: Μ. Κρικελλή.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
  • ΚΥΡΙΑΚΉ ΑΝΔΡΙΆΝΗ πριν από 9 ημέρες

    2 αστεράκΑ Καλές ερμηνείες αλλά η παράσταση αδιάφορη.

  • Marinia πριν από 16 ημέρες

    2,5 αστεράκΑ Εξαιρετικές οι ερμηνείες. Φτωχό κείμενο. Ιδιαίτερη σκηνοθεσία. Αδιάφορη υπόθεση.

  • kathleena πριν από 2 μήνες

    5 αστεράκΑ Μια ιστορία κλασσική, διαχρονική, όσο ο ρατσισμός και ο φόβος του αποκλεισμού θα υπάρχουν. Παρίες και κύριοι βρίσκουν τη θέση τους αιχμάλωτοι της μοίρας τους καιτων επιλογών τους.Αυτές βρίσκονται στη βάση των ανατροπών που διαισθάνεται ο θεατής, αλλά δεν παύουν να τον εκπλήσσουν. Πολύ έξυπνη σκηνοθεσία κι αξιοποίηση του χώρου και των νέων τεχνικών θεάτρου. Οι χαρακτήρες ανάγλυφοι, ζωντανοί, καταφέρνουν να δεθούν με το θεατή, χάρη στην απόδοση των ηθοποιών. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σα να γιορτάζουν το άνοιγμα των θεάτρων. Σπαρακτική και σαρκαστική η Μαρία Νεφέλη Δούκα, πειστικότατοι οιΣυμεών Τσακίρης και Στέλιος Δημόπουλος υποδυόμενοι τους κατά συρροήν δολοφόνους, οι οποίοι παραπέμπουν στον Καπότε (Εν ψυχρώ), σωστός ο Γιώργος Σαββίδης στο ρόλο της "κρυφής πληγής",ευαίσθητος και πειστικός ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης. Τέλος πιστεύω ότι ο Δημήτρης Παπαλάμπρος υπόσχεται πολλά τόσο στο θέατρο όσο και στο τραγούδι. Ο χαμαιλεοντισμός του τον βοηθά να αναδείξει διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες και πείθει για την υπςρβολή. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην προσπάθεια αυτή στο θέατρο Rabbitthole είναι αξιέπαινοι, ευγενείς κι εξυπηρετικοί. Μη χάσετε αυτή την παράσταση!!!