Οι κριτικές του κοινού

Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά!

Κωμωδία των Μάρκου Σεφερλή, Στέλιου Παπαδόπουλου
Διαρκεια : 180 '

Σκηνοθ.:Μ. Σεφερλής
Ερμηνεύουν: Μ. Σεφερλής, Γ. Καπετάνιος, Ελ. Τσαβαλιά, Αρ. Ζαχαριάδου. Σκην.: Δ. Βολίδη. Κοστ.: Άν. Ζιαζιά. Συμμετέχει 12μελές μπαλέτο.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

banner
  • adam πριν από 3 μήνες

    4 αστεράκΑ Πάντα πηγαίος και απολαυστικός, αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού, ο Μάρκος είναι ο "Θ.Β." της εποχής μας. Το πηγαίο ταλέντο, ο αγαπημένος του λαού. Οι λίγοι που τον ειρωνεύονται σήμερα, θα τον παραδεχτούν σε 20-30 χρόνια (ότι έγινε και με το Βέγγο...). Είναι προς τιμήν του κου Γεωργουσόπουλου του μεγαλύτερου από τους "σοβαρούς κριτικούς" που πρώτος αυτός αναγνώρισε το ταλέντο του και την μεγάλη απηχησή του. Η παράσταση δεν έχει το γέλιο της απίστευτης, περυσινής(εκείνη έπιανε το "5 στα 5") και "περιορίζεται" στο "4 στα 5" . Σημαντικό και μεγαλύτερο σε διάρκεια νούμερο εκείνο με τους εξαιρετικούς διαλόγους-στιχομυθίες των ηρώων του '21. Ο Μάρκος είναι γνήσιος έλληνας και ενεργός πολίτης και το αποδεικνύει κάθε τόσο , πρωτίστως μέσα από τις παραστάσεις του.

  • Theatrix πριν από 3 μήνες

    4,5 αστεράκΑ Ωραια παρασταση , περασαν 3 ωρες πολυ ευχαριστα .