Οι κριτικές του κοινού

Λυσσασμένη μπαλαρίνα

Δραματοποιημένη Νουβέλα του Grigory Konstantinopolsky
Διαρκεια : 60 '

Διασκ.-σκηνοθ.:Λ. Κριβοχίζα
Ερμηνεύουν: Λ. Κριβοχίζα, Ρ. Κουμπαρούλη, Άν. Μίχου, Κ. Ψυχαλής. Σκην.: Ν. Σκορδοπούλου. Κοστ.: Ελ. Σαμινέλη.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
 • Maria25 πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια πολύ ωραία παράσταση, με ενδιαφέρουσες ερμηνείες και μια θεματολογία που κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή.

 • DIAKI πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετική παράσταση!! Πήγα με τις 4 φίλες μου και σε καθεμία μας ανακινήθηκαν διαφορετικά ζητήματα.. Τα είχε όλα. Χιούμορ, Δράμα, όμορφες ερμηνείες κι έξυπνες ατάκες… δεν «έκατσε» ούτε στιγμή..! Συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • ProkopisP πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια εξαιρετική παράσταση που αξίζει να τη δει κάνεις αφού υπάρχει ένας καλός συνδυασμός δράματος και κωμωδίας. Μέσα από χορό τραγούδι και μονολόγους εξιστορείται η ζωή μία μπαλαρίνας λίγο πριν την κατάρρευση την Σοβιετικής Ένωσης και λίγο μετά και γιατί θεωρεί τον εαυτό της λυσσασμένη και γιατί θα έπρεπε να την αναδείξουν. Μέσα από αυτήν την εξιστόρηση παρουσιάζει και ιστορικά γεγονότα σε σχέση με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Και ενώ οι χαρακτήρες του έργου είναι αρκετοί, καταφέρνουν να τους ενσαρκωνόσουν με επιτυχία 3 κορίτσια και ένα αγόρι με μπρίο και χαμόγελο. Και η διάρκεια του έργου είναι αρκετή ώστε να μην κουράζεται και βαριέται ο θεατής.

 • amosxo πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ καλή ερμηνεία. Ωραία υπόθεση. Ο φωτισμός και η μουσική ζωντανεύουν την παράσταση. Μου άρεσε το ίδιο όσο και οι υπερπαραγωγές του Palace και ας μην διαθέτει τα ίδια μέσα. Μπράβο!