Οι κριτικές του κοινού

Παίζοντας το θύμα

Μαύρη Κωμωδία των Όλεγκ και Βλαντιμίρ Πρεσνιακόφ
Διαρκεια : 105 '

Σκηνοθ.:Γ. Κουτλής
Ερμηνεύουν: Κ. Μπερικόπουλος, Εύη Σαουλίδου, Λ. Μαλκότσης, Λ. Βενιάδης, Μ. Γλύκας, Ελ. Κουτσιούμπα, Β. Μαγουλιώτης, Ερρ. Μηλιάρης. Σκην.-κοστ.: Άρ. Φλέσσα. Μουσ.: Λ. Βενιάδης. Φωτ.: Ν. Βλασόπουλος. Προτείνεται για θεατές από 15 ετών και άνω.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Maria S. πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετική παράσταση!! Μπράβο σε όλους. Και κρίμα που λόγω συνθηκών το θέατρο δεν έχει κόσμο. Το θέατρο πρέπει να σωθεί σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Είναι ανάσα ζωής για όλους μας.

 • ΜΑΙΡΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ πριν από 1 μήνες

  4,5 αστεράκΑ ΑΡΤΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

 • Sissy πριν από 1 μήνες

  Μια υπέροχη μαύρη κωμωδία που πραγματικά αξίζει . Ευρηματική σκηνοθεσία,στην οποία τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο νεαρός πρωταγωνιστής αερινος και απολαυστικός . Υπέροχες ερμηνείες απο όλους .Food for thought!

 • an.rousso πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Έξοχη θεατρική παράσταση μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής μας από τα θέατρα. Ευρηματική σκηνοθεσία με σφιχτή εναλλαγή σκηνών οι οποίες συνθέτουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, απολαυστικές ερμηνείες που βγάζουν όχι μόνο συγκίνηση αλλά και πολύ γέλιο. Ο νεαρός ήρωας του έργου είναι ένα σύμβολο της εποχής μας. Προλάβετε να την δείτε γιατί ανεβαίνει για συγκεκριμένες παραστάσεις. Θα πρέπει σίγουρα να δοθεί παράταση...

 • ΕΒΚ πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια άρτια σε όλα τα επίπεδα παράσταση. Πρόκειται για μαύρη κωμωδία με φιλοσοφικές και υπαρξιακές προεκτάσεις που εκτός από γέλιο προσφέρει μπόλικη τροφή για σκέψη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη σκηνοθεσία. Κάθετι που βλέπεις ή ακους στη σκηνή έχει τη δική του, μικρότερη ή μεγαλύτερη, σημασία. Μην το χάσετε!! Δεν συμβαίνει συχνά γνωστοί ηθοποιοί (Μπερικόπουλος, Σαουλίδου, Μαλκότσης) να συμμετέχουν στην Πειραματική και να τα δίνουν όλα!

 • k.vourdas πριν από 1 μήνες

  5 αστεράκΑ Περάσαμε πολύ ωραία χωρίς να μας κουράσει ούτε λεπτό, γελάσαμε και το ευχαριστηθήκαμε! Φοβερές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, πολύ ευρηματική σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική. Μπράβο σας!