Οι κριτικές του κοινού

Ο επιθεωρητής

Κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.:Κ. Φιλίππογλου, Γ. Σερεμέτη
Ερμηνεύουν: Κ. Μπιμπής, Δ. Φραγκιόγλου, Γ. Στεφόπουλος, Θ. Βλαβιανός, Μ. Γκόνη. Σκην.: Αντ. Χαλκιάς. Κοστ.: Β. Σύρμα, Ειρ. Γεωργακίλα. Φωτ.: Ν. Βλασόπουλος.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Ελένη πριν από 2 μήνες

  Μια καλοδουλεμένη παράσταση απ'όλες τις απόψεις! Έξυπνο χιούμορ και ανατροπές, σκηνοθεσία επιτυχημένη και ερμηνείες όλων των ηθοποιών πολύ καλές. Ο Μπιμπής εξαιρετικός για μια ακόμη φορά, τρομερές εκφράσεις και κινήσεις. Είναι από τις καλύτερες κωμωδίες που είδα φέτος, τη συστήνω!

 • GEORGIA K πριν από 3 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Εξαιρετικά καλα δουλεμενη παρατσαση ... Μπραβο .. !!!

 • Ελένη πριν από 3 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση, την ευχαριστηθήκαμε! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

 • Αντώνης πριν από 3 μήνες

  4 αστεράκΑ Ωραία παράσταση με μερικά πολύ δυνατά σημεία, σκηνοθετικά άρτια. Παρόλο που δεν είμαι της κωμωδίας θα το πρότεινα.

 • Nkisk1972 πριν από 3 μήνες

  4 αστεράκΑ Αφθονο γέλιο ,σκηνοθετημένο με έξυπνο τρόπο από μια ομάδα παιδιών που είχαν ζωντάνια και αστείρευτη ενέργεια.Ο Κος Μπιμπής εκπληκτικός και η Κα Γκόνη πολυτάλαντη και άκρως ερωτική.Τα σκηνικά όχι υπερβολικά αλλά τόσα όσα έπρεπε να είναι.Κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό.Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αρχή της καριέρας αυτού του κοριτσιού της Δας Μπρέκου.Της εύχομαι καλή σταδιοδρομία.Μια παράσταση που πρέπει να τη δείτε ΑΝ και έχει ανέβει και άλλες φορές.Καλή θέαση.