Οι κριτικές του κοινού

Το σπίτι των επιθυμιών

Κωμωδία της αδελφής Χουάνα Ινές ντε λα Κρουζ
Διαρκεια : 90 '

Σκηνοθ.:Μ. Κλωνάρης
Ερμηνεύουν: Κ. Βασιλόπουλος, Ευθ. Γεωργόπουλος, Β. Ζήσης, Μ. Θωμά, Ι. Μάτσιασεκ. Σκην.: Θ. Μπρουσκομάτης. Κοστ.: Π. Σπανού. Μουσ.: Ν. Χατζόπουλος.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

  • Μαρία Βρουλίτη πριν από 1 μήνες

    5 αστεράκΑ Συγχαρητήρια,στον πολυτάλαντο Μανώλη Κλωνάρη!Κατάφερε να ανταπεξέλθει στο δύσκολο εγχείρημα να αποτυπωσει με επιτυχία επί σκηνής την κωμωδία της Sor Juana με τρόπο ανατρεπτικό! Η ροή του έργου τρέχει με γρήγορο ρυθμό , κρατά το θεατή σε εγρήγορση και η ώρα περνά πολύ ευχάριστα. Πολλά συγχαρητήρια και στους ηθοποιούς που υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κλωνάρη φάνηκαν αντάξιοι του ρόλου τους.Όσο για το θέατρο " Αγγελων Βήμα" θεωρώ ότι είναι από τους πιο ωραίους και ιδαιαιτερους χώρους, ειδικά ο χώρος του φουαγιέ.

  • Νάγια πριν από 1 μήνες

    4,5 αστεράκΑ Πολύ ωραία παράσταση!Έξυπνη σκηνοθεσία , εξαιρετικά κοστούμια με αρκετό ενδιαφέρον ,ωραίες ερμηνείες από όλους και με αρκετό χιούμορ .Το σενάριο όχι εντυπωσιακό αλλά με τη τόσο καλή δουλειά σκηνοθέτη ,ενδυματολόγου και ηθοποιών είναι μια πολύ αξιόλογη παράσταση που προτείνω σε όλους !

  • Takis πριν από 1 μήνες

    5 αστεράκΑ Εξαιρετικα ενδιαφερουσα παρασταση απο νέους ανθρωπους για νέους ανθρωπους και νέα μυαλά κάθε ηλικίας