Οι κριτικές του κοινού

Και μετά ερωτεύτηκαν

Κωμωδία του Τόλη Παπαδημητρίου
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.:Τ. Παπαδημητρίου
Ερμηνεύουν: Γ. Βασιλώττος, Ελ. Βρακά, Γρ. Γκόρου, Σπ. Κατσιάνος. Σκην.-κοστ.: Κ. Χατζή.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • ΤΟΝΙΑ πριν από 4 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Πολύ καλή κωμωδία, γέλιο μέχρι δακρύων. Χιούμορ που δε στηρίζεται στις βωμολοχίες αλλά στις πραγματικά κωμικές ατάκες και στις ερμηνείες των ηθοποιών. Μια Νέα γενιά ανθρώπων τρομερά ταλαντούχα. ΑΓΑΠΩ ΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!!!

 • Τony πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Επιτέλους κωμωδία. Εξαιρετική σκηνοθετικά δουλειά με εξαίρετους νέους ταλαντούχους ηθοποιούς. Δεν την χάνετε. Αγαπώ και μετά ερωτεύτηκαν!!!

 • Gena123 πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετικη παράσταση! Ασταμάτητο γέλιο από την πρώτη μέχρι την τελευταία ατάκα! Ωραίες ερμηνείες από νέους ηθοποιούς ξεχώρισα την κελλυ και τον Σίμων! Η κυρά τουλα κόλαφος!!!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

 • BirdEYE πριν από 4 μήνες

  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΕΙΑ. ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΗ ΚΩΜΩΔΙΑ. ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΑΚΕΣ. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΙΜΟΣ. ΩΡΑΙΑ Η ΒΟΥΛΑ. ΩΡΑΙΑ Η ΜΑΝΑ. ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΚΟΣ. ΩΡΑΙΑ Η ΚΕΛΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΟΧΙ.

 • Alex πριν από 4 μήνες

  Φοβερή παράσταση με υπέροχους και μοναδικούς χαρακτήρες που αξίζει συγχαρητήρια.
  Ρυθμός, χιούμορ, ατάκες που θυμίζουν παλιά καλή ασπρόμαυρη ελληνική κωμωδια στο πανί με «μεγάλα» ονόματα που πια έχουν εκλείψει!
  ΑΓΑΠΩ τέτοια κωμωδια

 • Fun fun fun πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Φοβερή παράσταση με απίστευτες ερμηνείες και τρομερή πλοκή!μια παράσταση που σίγουρα πρέπει να δείτε, δεν θα σας μείνει "άντερο" από το γέλιο!!!

 • Δημήτρης πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Φοβερό χιούμορ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η σκηνοθεσία άριστη, οι χαρακτήρες απολαυστικοί, αποδίδουν υπέροχα τον ρόλο τους. Συστήνεται για όχι μόνο μια φορά!

 • Αγγελος πριν από 5 μήνες

  0,5 αστεράκΑ Και μετά.. βαρέθηκαν..

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Κωμωδία καταστάσεων με ακρως ενδιαφερουσες προσωπικοτητες και πολυ καλη πλοκη και διαλόγους. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

 • Μιμή πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Είδα την παράσταση του Τόλη Παπαδημητρίου "Και μετά ερωτεύτηκαν" και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρέα μου!Εξαιρετική κωμωδία,με φοβερό Ρυθμό και ασταμάτητο γέλιο!Οι χαρακτήρες τις παραστασης πολύ ξεχωριστοί!