Οι κριτικές του κοινού

Να βγω λιγάκι στον αέρα

Κοινωνικό του Ηλία Κουνέλα
Διαρκεια : 90 '

Σκηνοθ.:Ηλ. Κουνέλας
Ερμηνεύουν: Ιφ. Γρίβα, Στ. Σαμαρά, Μ. Δαμπιράι.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Ανδρέας πριν από 7 μήνες

  5 αστεράκΑ αυτή η παράσταση με στιγμάτισε. μπράβο στο εγχείρημα. άξιοι όλοι.αξίζει να τη δει κόσμος.με λεπτότητα , χάρη και βάθος.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ πριν από 8 μήνες

  2 αστεράκΑ Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό που περίμενα!!!!!

 • Ο. Π. πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Συνοδευσα στη παράσταση ως εκπαιδευτικος μαθητές Β Λυκειου. Στους μαθητές αρεσε πολύ η παράσταση η οποία είχε τη μυσταγωγία του θεάτρου ήταν προσεγμένη, πολυεπίπεδη και έδινε τροφή για σκέψη σε πολλά σύγχρονα θεματα αντιμετωπιζοντας τα με ανθρωπια κ χιούμορ.

 • Φανή πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Kαταπληκτική παράσταση!!!Όπως και κάθε δουλειά του Ηλία Κουνέλα!! Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί επίσης! Για μικρούς και μεγάλους!

 • Κανελλος πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετική δουλειά! Φροντισμένη και καλοδουλεμένη παράσταση. Οι ηθοποιοί ''ζωντανοί'' και παρόντες στην κάθε στιγμή! Τρέξτε,ΔΕΙΤΕ και πάνω απ' όλα ΑΚΟΥΣΤΕ! Έχει πολλά να πει!

 • Κατερίνα πριν από 10 μήνες

  5 αστεράκΑ Μία εξαιρετική παράσταση περισσότερο για ενήλικες, από ότι για εφήβους κατά τη γνώμη μου. Οι ερμηνείες αφοπλιστικές από τους τρεις ηθοποιούς, οι οποίοι λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό αυτοσχεδιαστικά κάνοντας κάθε παράσταση μοναδική.

  Μία έξυπνη ιστορία, που δίνει αρκετή τροφή για σκέψη και στοχασμό πάνω στα όνειρα μας, τη σχέση με τον εαυτό μας, τους γονεις μας και την αξία της κάθε στιγμής.

  Συγχαρητήρια στην ομάδα!