Οι κριτικές του κοινού

Μια μέρα Χωρίς

Κοινωνικό της Εύας Οικονόμου-Βαμβακά
Διαρκεια : 80 '

Σκηνοθ.:Εύα Οικονόμου-Βαμβακά
Ερμηνεύουν: Β. Αμπατζής, Δ. Μαγγίνας, Μ. Μόσχου, Ν. Πελέκα. Σκην.-φωτ.: Β. Αποστολάτος. Κοστ.: Μ. Μέγκλα. Μουσ.: LOO. Για εφήβους από 12 ετών και άνω.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Nikos P πριν από 2 μήνες

  4 αστεράκΑ Παρακολουθήσαμε την παράσταση με τα δύο μου παιδιά ηλικίας 13 και 15 ετών. Είναι η πρώτη φορά που τους κέρδισε τόσο πολύ θεατρική παράσταση. Πολύ σωστή η επιλογή του θέματος, που όντως αφορά τη νεολαία. Το έργο καλογραμμένο, αποδίδει έξοχα τον κόσμο των νέων. Πολύ καλές οι ερμηνείες. Συγχαρητήρια στο Θέατρο Τέχνης που φιλοξενεί τέτοιες καλές παραστάσεις.

 • Ιωάννα πριν από 2 μήνες

  5 αστεράκΑ Η παράσταση έχει φρεσκάδα, αποπνέει νιότη, έξυπνη σκηνοθεσία, όμορφες ερμηνείες!!! Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές!!!

 • AVLONITOU πριν από 2 μήνες

  2 αστεράκΑ Η παράσταση διαπραγματευεται τον εθισμο στα video games, το οποίο είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τα παιδιά της σημερινής εποχής. Θεωρώ όμως ότι το έθιξε πολύ επιφανειακά και θα μπορούσε να είχε γίνει πιο σοβαρή προσπάθεια για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Οι ηθοποιοί έπαιξαν καλά και ο πρωταγωνιστής είναι ταλαντούχος. Το σενάριο όμως φτωχό, απλοϊκό, δεν ταρακουνάει έναν έφηβο που πιστεύω ότι αυτός ήταν ο σκοπός του υπουργείου. Πρόχειρη δουλειά.

 • Γιώργος Π. πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια μέρα χωρίς..
  χωρίς ηλεκτρονικά παιχνίδια, χωρίς μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς κινητά, χωρίς εξαρτήσεις γενικώς…. Μια παράσταση χωρίς ίχνος διδακτισμού, φρέσκια, που μιλά στη γλώσσα των εφήβων για παιδιά που μένουν ώρες μόνα τους στο σπίτι, για γονείς που παρκάρουν, εκούσια ή ακούσια, τα παιδιά τους στο διαδίκτυο ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, βραχυκυκλωμένοι κι εκείνοι από τις δικές τους εξαρτήσεις, για μια κοινωνία αποπροσανατολισμένη από τη χρυσόσκονη του καταναλωτισμού, για έναν εικονικό κόσμο που έχει υποκαταστήσει τον αληθινό.
  Παράσταση που δεν θέλει να σε καθηλώσει ή να σε απογειώσει, αλλά να σε βάλει μπροστά στον καθρέφτη… Μπράβο σε όλους τους συντελεστές!

 • Σωτηρία Ευγενίδου πριν από 4 μήνες

  5 αστεράκΑ Ξέχασα τα αστεράκια

 • Σωτηρία Ευγενίδου πριν από 4 μήνες

  Πολύ ωραία παράσταση! Σύγχρονη, μεστή με δυνατούς χαρακτήρες. Διάλογοι σημερινοί που μιλιούνται και ένας φανταστικός Αλεξ που σε καθηλώνει. Ωραία η μουσική και το ονειρικό φιναλε. Πραγματικά από τις καλύτερες παραστάσεις εφηβικού θεάτρου που έχω δει.

 • Δημητρης Π. πριν από 4 μήνες

  0,5 αστεράκΑ Απλά απογοητευτικό! Το κείμενο κακό και αναμενόμενο, οι ηθοποιοί δεν είχαν ίχνος φυσικότητας λειτουργούσαν απλά με της οδηγίες του σκηνοθέτη. Μέχρι και δραματικές σκηνές ήταν για γέλια. Μεγάλες τρύπες στο σενάριο, απαράδεκτο το γεγονός της αναφοράς του Fortnite, καθώς και η επανάληψη του ιδίου βίντεο κάθε 5 λεπτά για να γεμίσει ο χρόνος! Είναι εμφανέστατο ότι η ερευνά στο θέμα δεν διήρκησε περισσότερο από 5 λεπτά, τα στοιχεία που αναφέρονται είναι πληροφορίες κατά του παιχνιδιού και δεν αποσκοπούν στην πληροφόρηση πάνω στο θέμα του εθισμού στα video games αλλά στην δυσφήμηση του παιχνιδιού! Το υπόβαθρο των χαρακτήρων είναι μονοδιάστατο και τις περισσότερες φορές ανύπαρκτο, μέχρι και ο κεντρικός χαρακτήρας δεν είναι καλογραμμένος! Η παράσταση υποτίθεται μιλάει για εθισμό στο internet και αντί να ασχοληθεί με το θέμα, παρουσιάζει τα προβλήματα που έχει ο νέος με την οικογένεια του! Δεν διαφωνώ στο γεγονός ότι η οικογένεια παίζει μεγάλο ρολό! Αλλά τελικά το μήνυμα που περνάει η παράσταση είναι ότι το πόσο εθισμένος είσαι στο διαδίκτυο, είναι αντίστροφος ανάλογο της αγάπης που σου δίνει η οικογένεια σου! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!
  Υ.Γ.
  Τα μονά θετικά ήταν ο φωτισμός και το σκηνικό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έβαλα 0/5!

 • Sofia πριν από 4 μήνες

  1 αστεράκΑ Κρίμα! Ενώ η παράταση θέλει να ασχοληθεί με ένα τόσο σύγχρονο θέμα, το σενάριο δεν καταφέρνει να δώσει στον θεατή αυτά που θα ήθελε! Ευτυχώς κρατάει μια ώρα

 • ΄Βάνια πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της παράστασης! Φρέσκια γραφή, με γειώσεις και απογειώσεις.Παράσταση όχι μόνο για έφηβους, αλλά και για γονείς!!!Να τη δείτε!!!

 • Κατερίνα Καρρά πριν από 5 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ ωραία παράσταση.
  Σύγχρονο έργο που μιλάει στο τώρα, ωραιοι χαρακτήρες, εξαιρετικοί ηθοποιοί.
  Γλυκόπικρο έργο με ωραίες στιγμές μέσα από τις οποίες νομίζω όλοι θα βρουν κομμάτια του εαυτού τους.
  Ενδιαφέρουσα γραφή και η σκηνή με τον Ωρίωνα πραγματικά φανταστική.
  Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να δουν ένα σύγχρονο ωραίο έργο, όχι μόνο σε εφήβους.