Οι κριτικές του κοινού

Πέρσες shelter

Σκηνική Σύνθεση
Διαρκεια : 95 '

Σκηνοθ.:Μ. Καλαμπόκης
Ερμηνεύουν: Μ. Καλαμπόκης, Αλ. Βουτζουράκη, Θ. Πανδής, Κ. Φάμης, Γ. Τριαντάκης. Σκην.-κοστ.: Fn’F team. Μουσ.: Γ. Μαδούρος.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • ΑΡΕΤΗ πριν από 6 μήνες

  Πολύ δυνατή - άρτια παράσταση, με μοντέρνα κι ευρηματική σκηνοθεσία!
  Γοητευτήκαμε από τις έξοχες ερμηνείες όλων των ηθοποιών που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μας.
  Μουσική, κίνηση, κουστούμια,......εξαιρετικά όλα!
  Συστήνετε για τους λάτρεις της αρχαίας τραγωδίας και  πιστεύω  ότι θα πρέπει να ανήκει στις προτεινόμενες παραστάσεις της φετινής  σαιζόν... ιδιαίτερα για τους θεατρόφιλους!

 • Ελένη Κοκκόρου πριν από 7 μήνες

  Εξαιρετική διασκευή με σεβασμό στον ποιητικό λόγο. Δυνατές σκηνές, έξοχα σκηνοθετικά ευρήματα, καθαρές και δουλεμένες φωνές και έκδηλο το υποκριτικό τάλαντο όλων των ηθοποιών. Στα μειονεκτήματα της παράστασης ο ήχος σε κάποια από τα βίντεο και ο μονόλογος στην τελευταία σκηνή , που κατά τη γνώμη μου υστερεί σε δυναμισμό. Μία από τις καλύτερες παραστάσεις αυτής της θεατρικής περιόδου (από αυτές που είδα ).

 • Μαρία πριν από 7 μήνες

  5 αστεράκΑ Ταλαντούχοι νεαροί ηθοποιοί σε μία καλά σκηνοθετημένη παράσταση.
  Ωραίο κείμενο, καλός ρυθμός και κυρίως σημαντικά θέματα και προβληματισμοί για να πάρει ο θεατής μαζί του!
  Επιδέχεται βελτίωση σε κάποια κομμάτια, σίγουρα στο βίντεο και στον ήχο, και σε κάποιους μονολόγους, κυρίως στην τελική σκηνή, μα αξίζει τα πέντε αστεράκια του πάραυτα!

 • Γιάννης πριν από 7 μήνες

  5 αστεράκΑ Βλέπω κάθε χρόνο πολλές παραστάσεις άλλες καλές και άλλες κακές. Η συγκεκριμενη είναι Εξαιρετική παράσταση. Με ερμηνείες πραγματικά συγκλονιστικές. Οι ηθοποιοί υποστηρίζουν στο έπακρο τους ρόλους τους με σεβασμό στο κοινό για το αντίτιμο που πλήρωσαν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.