Οι κριτικές του κοινού

Τύχη και των αντρών τα βλέμματα (Σονέτο 29)

Κοινωνικό του Τζον Χέρμπερτ
Διαρκεια : 90 '

Σκηνοθ.: Κ. Κυριακού
Ερμηνεύουν: Α. Αντωνίου, Π. Γιασεμής, Π. Ζαχαριάδης. Σκην.-κοστ.: Κ. Χατζοπούλου. Μουσ.: Γ. Μπουσούνης.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Ευτυχία Ροδοπούλου πριν από 10 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια συγκλονιστική παράσταση απολαύσαμε χθες.
  Η «Τύχη και των Ανδρών τα βλέμματα (Σονέτο 29)» είναι ένα έργο που ακροβατεί ανάμεσα στον απόλυτο εξευτελισμό και την αξιοπρέπεια, εξερευνώντας τα παιχνίδια εξουσίας μέσ' απ' το σεξ μέσα σε ένα ανδρικό κελί.
  Ο θύτης και το θύμα εναλλάσσονται με τελικό αποδέκτη ένα ευγενικό αγόρι, που επιζητεί μονάχα την προσωπική του ακεραιότητα.
  Παρότι το θέμα φαίνεται εξ' αρχής σκληρά καταθλιπτικό, η απόδοσή του με τον καταιγιστικό του ρυθμό, το άφθονο χιούμορ του και τη δυνατή του ενέργεια κρατά τον θεατή σε συνεχή εγρήγορση, για να τον βγάλει τελικά ενθουσιασμένο.
  Τόσο η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Κυριακού, όσο και η ερμηνεία όλων των συντελεστών είναι αξιοθαύμαστη.
  Οι ηθοποιοί, σοφά επιλεγμένοι, ήταν εντελώς αληθινοί, ο καθένας στο ρόλο του. Ξεχωρίσαμε την εκπληκτική ερμηνεία του Πωλ Ζαχαριάδη, διαπρεπή μεσοφώνου, ο οποίος ξεδίπλωσε όλον τον πλούτο της ψυχής του και της πολυτάλαντης προσωπικότητάς του σε μια εναλλαγή του κωμικού με το βαθύτατα τραγικό.
  Μένουν λίγες ακόμα παραστάσεις. Αν δεν το δείτε θα χάσετε!

 • NIKOS πριν από 10 μήνες

  5 αστεράκΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΠΟΥ,"ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ (ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ) ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ (ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΑ,ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ,ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΥΝ" ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΡΕΤΗ Η' "ΨΕΥΤΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗ" ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

 • Giannis πριν από 11 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξιρετικο εργο !

 • Στέλιος Σαντοριναιος πριν από 11 μήνες

  2 αστεράκΑ ´ενα αρκετα δυνατό κείμενο που χάνει ομως απο την ερμηνεία δυο εκ των πρωταγωνιστών εξαιτίας της κακής τους άρθρωσης (ροκυ και Κουινι). Ειδικά η ερμηνεία της Κουινι φέρνει αρκετα σε ναυάγιο με εξαίρεση το χορευτικό της. Ο εξελληνισμού του κειμένου (τοποθεσίες, ονόματα) θα βοηθούσε ενδεχομένως στην καλύτερη συγκράτηση της πλοκησ απο τους θεατές. Καλές ερμηνείες απο τους άλλους τρεις πρωταγωνιστες. Επισης δεν εχει εκδοθεί προγραμμα για την παράσταση. Κρίμα. Οι θεατρόφιλοι πάντα θέλουν να εχουν προμηθευτεί το προγραμμα φεύγοντας.

 • Στελιος πριν από 11 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ καλη παράσταση άριστες ερμηνείες τελεια σκηνοθεσια Αξιζει να τη δειτε