Οι κριτικές του κοινού

Ρωγμές ή αλληλουχικά στάδια συστημικού εντροπισμού

Devised Theatre
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.:Ν. Στυλιανού
Από την ομάδα Γιαξεμπόρε.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • ΚΥΡΙΑΚΗ πριν από 8 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ καλή προσπάθεια της ομάδας, δυνατές ερμηνείες ,φεύγοντας σκέφτεσαι πολλά θέματα περί ζωής. Ευχαριστώ για το θέαμα.

 • Ελενη πριν από 8 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια παρασταση που αξίζει να τη δείτε με συγκλονιστικές ερμηνειες και διαλογους που θα σε προβληματισουν για το πως σπαταλας τον χρονο σου, για τις προτεραιοτητες σου, για τα ονειρα σου.. για το που θα εφτανες για μια θεση εργασιας..
  Μη το χασετε, οι ηθοποιοι καπουν εξαιρετική δουλεια.

 • Κ.Β. πριν από 8 μήνες

  5 αστεράκΑ Ένα κρυμμένο διαμαντάκι, με προβληματισμούς και σκέψεις σχετικά με τον κύκλο της ζωής του ανθρώπου, τη διαμόρφωση της βούλησης και συνείδησής του. Μοτίβα δηλαδή άξια να απασχολήσουν την υψηλή τέχνη του θεάτρου, με διαρκή και ξεκάθαρη ροή σκέψεων. Πέραν της άψογης ερμηνείας, τα παιδιά αυτά υπηρετούν ευλαβικά την τέχνη τους, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν ένα καθηλωτικό θέαμα σχεδόν χωρίς κανένα τεχνικό μέσο. Απλά προσφέρουν απλόχερα το ταλέντο τους στο κοινό. Και είς ανώτερα! Μακάρι να ήταν όλες οι παραστάσεις έτσι!