Οι κριτικές του κοινού

Λα Πουπέ

Μονόλογος του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη
Διαρκεια : 90 '

Σκηνοθ.: Σ. Αναγνωστοπούλου
Ερμηνεύει: Θ. Τζήμου. Κοστ.: Μ. Θεοδωρίδου. Μουσ.: Μ. Ορφανού.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Πανωραια πριν από 5 μήνες

  2,5 αστεράκΑ Είχα την τύχη να δω την Ελένη Κόκκινου σε μια ερμηνεία ,σκηνοθεσία μαγική.Έχουν περάσει 10 χρόνια και την θυμάμαι πολύ καλά. Σε αυτή την παράσταση έλειπε το παραμύθι, η μαγεία η ατμόσφαιρα τα σκηνικά.
  Η αγαπητή κυρία Τζημου έκανε ότι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν την βοήθησε ούτε η μουσική που ήταν πολύ δυνατή-έκανα προσπάθεια να καταλαβω τα λογια στα τραγουδια-ούτε η έλλειψη σκηνικών για να ...παραμυθιαστουμε ας μου επιτραπεί ο όρος.Κρίμα γιατί το κείμενο είναι πολύ καλό.

 • Kostas πριν από 6 μήνες

  5 αστεράκΑ εξαιρετικό κείμενο,έξοχη ερμηνεία

 • Bill πριν από 6 μήνες

  2 αστεράκΑ Η παράσταση στα χέρια της Ελένης Κοκκίνου ήταν ένα αριστούργημα έλεγες ότι μια φορά δεν ήταν αρκετή ενώ με την Θεοδώρα Τζήμου ήταν υπερ-αρκετή.Ο ήχος ήταν πολύ δυνατά, η ερμηνεία παρ' όλη την προσπάθεια της ηθοποιού έβρισκε...βράχο.Πάνω εκεί έπεσε και το εξαιρετικό κείμενο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη και γίνανε όλα σκόνη και θρύψαλα,τόσο που πολλές φορές προσπαθούσες να καταλάβεις τι βλέπεις και ποια είναι η ουσία του έργου,αφού το συναίσθημα και η συγκίνηση πήγαν περίπατο και έμεινε μόνο η φιλότιμη προσπάθεια της ηθοποιού η οποία σαν τον κούκο δεν φέρνει την άνοιξη.

 • Τάσος πριν από 6 μήνες

  1 αστεράκΑ Ένα αστέρι μόνο για την προσπάθεια της ερμηνεύτριας.

 • Τι κρίμα πριν από 7 μήνες

  Ένα εξαιρετικό κείμενο ατύχησε σε μια απερίσκεπτη σκηνοθεσία.Κακή ανάγνωση του έργου. Αδιανόητη η χρήση μικροφώνου σχεδόν σε όλη την παράσταση αφαίρεσε από το κείμενο την δυναμική του. Άσχετο το βίντεο που έπαιζε καθ'ολη την διάρκεια της παράστασης. Η πρωταγωνίστρια αν και εξαιρετική ως ηθοποιός πάσχιζε να βρει επαφή με το κοινό. Η μουσική μια αληθινή αποκάλυψη και η ερμηνεία των τραγουδιών μοναδική λάμψη. ( ας υπήρχε το μικρόφωνο μόνο για αυτό , τι καλά που θα ήταν.) Αναπόφευκτα το μυαλό πάει στην συγκλονιστική παράσταση της Κοκκίνου αληθινό κομψοτέχνημα.

 • ΛΙΛΙΚΑ πριν από 8 μήνες

  Δροσερή ματιά στο αριστούργημα του Κ.Χατζηγιαννιδη από την εξαιρετική ερμηνεία της Θεοδωρας Τζημου.Ειχα την τύχη να δω και την κύρια Κοκκινου στις δύο προηγούμενες ερμηνείες της στο θέατρο Σφενδονη. Εξαιρετική επισης.Δ εν μου άρεσε ή δυνατή μουσική.Μη χάσετε αυτή την παράσταση.

 • ΛΙΛΙΚΑ πριν από 8 μήνες

  5 αστεράκΑ Δροσερή ματιά στο αριστούργημα του Κ.Χατζηγιαννιδη από την εξαιρετική ερμηνεία της Θεοδωρας Τζημου.Ειχα την τύχη να δω και την κύρια Κοκκινου στις δύο προηγούμενες ερμηνείες της στο θέατρο Σφενδονη. Εξαιρετική επισης.Δ εν μου άρεσε ή δυνατή μουσική.Μη χάσετε αυτή την παράσταση.

 • Αρετή πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Πολύ ωραία παράσταση, ιδιαίτερη , ευχάριστη, ένας εξομολογητικός μονόλογος.
  Η ερμηνεία της κα Τζήμου ήταν έξοχη!
  Πολύ ωραία η σκηνοθεσία, εξαιρετικό το κείμενο με ανατροπές και εκπλήξεις, όπως και το τέλος της παράστασης....
  Μου θύμησε τη σοφή λαική έκφραση "Το γιο και τη κόρη της πλύστρας να φοβάσαι!"

 • Πάνος πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Μεστὸ νοήματος τὸ ἔργο τοῦ Χατζηγιαννίδη, ἐκφραστικότατη καὶ έντυπωσιακὴ τραγουδίστρια! ἡ Τζήμου (τῆς χρωστᾶμε δυνατὸ χειροκρότημα). Καλὰ ἔκανε καὶ τὰ ἔσουρε στὸ τέλος ἡ Ρίκα... πολὺ δίκιο.