Οι κριτικές του κοινού

Υπάρχει και φιλότιμο

Κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου, Χρήστου Γιαννακόπουλου
Διαρκεια : 100 '

Σκηνοθ.:Γ. Μπέζος
Εμηνεύουν: Γ. Μπέζος, Δ. Λαμπρόγιαννη, Τ. Κωστής, Ντ. Σπυρόπουλος. Σκην.: Αντ. Χαλκιάς. Κοστ.: Ν. Παναγιώτου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Χρήστος Αρβανίτης πριν από 7 μήνες

  5 αστεράκΑ Εξαιρετικές ερμηνείες

 • ΜΑΡΙΑ πριν από 7 μήνες

  1,5 αστεράκΑ Δεν μου αρεσε. Ερασιτεχνισμός

 • Τάκης Τ. πριν από 7 μήνες

  4,5 αστεράκΑ Κλασσικό έργο σε δροσερή απόδοση!

 • DM πριν από 7 μήνες

  4 αστεράκΑ Φετος πήγαμε,σε 12 θεατρ,έργα.Το μονο που μάς άρεσε,ηταν αυτό.Γελάσαμε αβίαστα.Προσωπικά δυσκολα γελάω.Δεν είχε αθυροστομίες,τραβεστι ντυμένους ηθοποιούς.Ανετα πάς με το παιδί σου.Οι ηθοποιοι άριστοι!Με σεβασμό στη κωμωδία,κι όχι παραχάραξη ,τού Αλ,Σακελάριου & τού Χρ.Γιαννακόπουλου.Κλασσικά & διαχρονικά εργα,δεν τα πειράζεις όπως είδα αλλού.Και ευτυχώς,το έργο,μετέδιδε την αγνότητα,τού παλιού .Δεν εχομε & πολλά ελληνικά θεατρ.έργα,<Αξιότιμα>.Τα καθισματα αμφιθεατρικά,χωρίς να σε ενοχλεί ο μπροστινός,Θέρμανση,ανετο πάρκιν.Συγχαρητήρια σε όλους !

 • Αναστασία πριν από 8 μήνες

  4 αστεράκΑ Η παράσταση ήταν αρκετά καλή!Επέλεξα το έργο για να το δουν τα παιδιά τα οποία
  ειναι στην εφηβεία και το ειδαν πολύ ευχαριστα,καθώς είχαν ήδη δει και την ελληνική ταινία.
  Δεν νομίζω ότι θα επέλεγα να την παρακολουθήσω σε άλλη περίπτωση.Από ερμηνείες,ξεχωρισα τον κ.Μπέζο και την κ.Λαμπρόγιαννη.Το θέατρο μικρό αλλά με αμφιθεατρικές θέσεις όπου υπάρχει πολύ καλή ορατότητα σε οποιοδήποτε σημείο και αν καθίσεις.Δίπλα ακριβώς στο θεατρο υπαρχει πάρκινγκ που βολευει πολύ,καθώς το θέατρο είναι στον διπλανό πεζόδρομο.

 • ΔΗΜΟΣ πριν από 8 μήνες

  Δυστυχώς ....μάλλον αγγαρεία έκαναν παρά θεατρική παράσταση . Άνοστο ,χωρίς γέλιο ,απορώ για το χειροκρότημα του κόσμου.

 • eva πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ Υπέροχη παράσταση!!! Εξαιρετική ερμηνεία Μπέζου!!!

 • Στελλα πριν από 9 μήνες

  5 αστεράκΑ :😂😂

 • Nik πριν από 9 μήνες

  0,5 αστεράκΑ 👎🏼👎🏼👎🏼

 • GIORGOS πριν από 9 μήνες

  0,5 αστεράκΑ Ντροπή !!! Θα τρίζουν τα κόκαλα των μακαριτών !!! Ο Δόγκανος στο χωριό θα έπρεπε να λέγετε η παράσταση ...Τελικά δεν υπάρχει φιλότιμο...

 • Νίκη πριν από 9 μήνες

  1 αστεράκΑ Το μόνο θέατρο που έχω πάει και έχω νιώσει άβολα στη ζωή μου!!! Διάβασα σε άλλη κριτική για την καλή συμπεριφορά του προσωπικού. Εμείς καλή συμπεριφορά από τις ταξιθέτριες δεν είδαμε. Πήγαμε λίγο πριν τις γιορτές για να δουμε την παράσταση με οικογενειακούς φίλους και τον γιο τους που είναι ενα παιδι 10 χρόνων με ειδικές ανάγκες. Είχαμε κλείσει θέσεις στην πρώτη σειρά για να μπορεί να βλέπει καλά το παιδί. Ήδη από το κλείσιμο των εισιτηρίων είχε γίνει ένα μικρό θέμα με το τι ηλικία έχει το παιδί, αν θα ενοχλεί τους ηθοποιούς κτλ και διαβεβαίωσε ο πατέρας του παιδιού οτι δεν υπάρχει θέμα. Έρχεται η μέρα της παράστασης, καθόμαστε στη θέση μας, ο μικρός κάθεται ήσυχος όπως και σε όλα τα θέατρα που εχουμε παει ως τώρα (παμε σε πολλές παραστασεις καθε χρονο με τον μικρό και παντα καθομαστε 1η σειρά και ποτέ δεν εχει υπάρξει το παραμικρό θεμα). Μας πλησιάζει ξαφνικά μια ταξιθετρια και ρωταει τους γονείς του παιδιού αν υπαρχει περίπτωση να φωναζει το παιδι ή γενικά να ενοχλεί και αποσπαστεί η προσοχη των ηθοποιων. Της είπαν ότι μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ θέμα, τώρα αν θα έχουμε σε εσάς...
  Ξεκινάει η παρασταση. Καθ'όλη τη διαρκεια της μια άλλη νεότερη ταξιθέτρια στεκόταν στο πλαι και σαν άγρυπνος φρουρος κοίταζε επίμονα όλους τους θεατές μην κάνουν το οτιδήποτε που θα επηρεάσει την παράσταση. Εντάξει είπαμε! Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο χώρο και στους ηθοποιους και να μην κανει ο καθενας οτι θέλει, αλλά αυτοί το πήγαν στο άλλο άκρο. Αν πρέπει να είμαστε αγαλματακια ακουνητα, αμίλητα, αγελαστα και να νιώθουμε άβολα για να μην ενοχληθούν οι ηθοποιοί τότε ας παίζουν σε άδειο θέατρο! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω στο συγκεκριμένο Θέατρο ότι παράσταση κι αν έχει!!!

  Όσον αφορά τη συγκεκριμένη παράσταση:
  Το ΜΟΝΟ θετικό από εκείνη τη βραδιά ήταν ο Κύριος Χρήστος Γιάνναρης, ο οποίος τόσο στην ερμηνεία του όσο και στη συμπεριφορά του μετά την παράσταση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!
  Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης που, προς απογοήτευσή μου, διαπίστωσα ότι προφανώς νομίζουν ότι επειδή είναι ηθοποιοί έπαψαν να είναι και απλοί άνθρωποι.
  Ερμηνευτικά, που είναι και το μόνο που τους ενδιαφέρει, έπαιζαν σχετικά καλά. Θα ήμουν άδικη να πω το αντίθετο. Το αποτέλεσμα όμως έβγαινε πιο σοβαρό από ότι θα ήθελα εγώ προσωπικά. Ήξερα ότι δεν πήγα να δω μια καθαρά κωμική παράσταση και δεν είχα την απαίτηση να ξεκαρδιζομαι από τα γελια αλλά δεν περίμενα και να λείπει τελείως το κωμικό στοιχείο που τόσο εύστοχα περνούσε ο κ. Κωνσταντάρας στην ομώνυμη ταινία. Αυτή βέβαια είναι καθαρά η δική μου άποψη. Ο καθένας μας άλλωστε έχει άλλα γούστα.

 • Θανάσης πριν από 9 μήνες

  Πως θα βρειτε το θέατρο (λίγο δύσκολο!); Αν τηλεφωνήσετε για οδηγίες στο ταμείο θα σας πει πως είναι Στουρνάρη 77 και Καπνοκοπτηρίου 8. ΄Ομως είναι Στουρνάρη 46 και Καπνοκοπτηρίου 8 (πεζόδρομος). Αυτό δε το τόσο απλό δεν αναφέρεται πουθενά! Η Στουρνάρη 77 είναι μιά πολυκατοικία απέναντι της οποίας αρχίζει η Καπνοκοπτηρίου. Η παράσταση διαχρονική με κλασικές διαπιστώσεις κριτικές των πολιτικών που παράγουν γέλιο. Οι ηθοποιοί επαρκείς και πολύ άνετος ο Μπέζος. Ευχάριστη παράσταση σε μοντέρνα θεατρική αίθουσα με αμφιθεατρική τοποθέτηση όλων των καθισμάτων. Δεν κλάψαμε το 20άρι!

 • Σόνια πριν από 10 μήνες

  5 αστεράκΑ Μια υπέροχη παράσταση. Μοναδικός Μπέζος!! Εξαιρετικοί όλοι οι ηθοποιοί. Μην τη χασετε! Θα επισημάνω την ευγένεια του προσωπικού του θεάτρου! Συγχαρητήρια σε όλους. Έχω διαβάσει σχόλια για περιορισμένη διάρκεια του έργου. ΔΕΝ ισχύει. Η παράσταση διαρκεί τόσο όσο και το κινηματογραφικό έργο. Μην κάνετε το λάθος να συγκρίνετε! Ο Μπέζος έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα. Δεν αντιγράφει τον Κωνσταντάρα και γι αυτο είναι πετυχημένη η παράσταση. Χίλια μπράβο.

 • Σταυρούλα πριν από 10 μήνες

  3 αστεράκΑ Τον κ. Μπεζο δεν τον είχα δει ποτέ σε θεατρική παράσταση και πραγματικά μου άρεσε πολύ. Η παράσταση σε γενικές γραμμές καλή αλλά μικρής διάρκειας.

 • Παναγιωτης πριν από 10 μήνες

  Αρκετά καλή παράσταση με ένα Μπεζο απλά απολαυστικό,μέτριοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί.Πολυ συμπαθητικό θεατράκι.Το αρνητικό η μικρή διάρκεια της παράστασης.

 • Αμανατίδη Κατερίνα πριν από 11 μήνες

  5 αστεράκΑ Λίγο διαφορετική απ την ασπρόμαυρη ταινία αλλά ο κ.Μπέζος έδωσε μια άλλη πινελιά στις ατάκες αλλα και στο θέμα της παράστασης! Πολλοί καλοί ηθοποιοί όλοι!

 • Silent M πριν από 11 μήνες

  2,5 αστεράκΑ Μια αξιοπρεπής παράσταση που ξεχνάς με το που τελειώσει. Ο Κύριος Μπέζος πολύ καλός αλλα δεν βοηθάει και το έργο για κάτι περισσότερο. Δυστυχώς η κυρία Λαμπρόγιαννη όπως και πέρυσι προσεγγίζει τον ρόλο ως καρικατούρα. Γενικότερα είναι ένα έργο το οποίο σε γενικές γραμμές έχουν σεβαστεί αλλα δεν θεωρώ κατάλληλο για θέατρο.
  Τέλος παρότι στην τέχνη η τιμή είναι κάτι σχετικό, σίγουρα το να πληρώνεις 20 ευρω για μια παράσταση,τραβηγμένα ούτε 75',παρά τον όμορφο χώρο,τον αριθμό των εργαζομένων και τα προσεγμένα (αλλα λιτά) σκηνικά και κοστούμια ξενίζει. Ειδικά όταν και η παράσταση δεν σου έχει προσφέρει το αναμενόμενο ξενίζει ακόμη περισσότερο.

 • Δήμητρα πριν από 11 μήνες

  1,5 αστεράκΑ Μαύρα χάλια ο Μαυρογιαλούρος κατάΜπέζον εκδοχή. Κρίμα. Ερασιτεχνισμοί σκηνικό μηδεν, η Λαμπρόγιαννη 15 λεπτά με το ζόρι και μικρήσε διάρκεια η παράσταση με δικα τους ανελδοτα κτλπ κριμα

 • Γιώργος Ψ. πριν από 11 μήνες

  3,5 αστεράκΑ Προσωπικά ο Μπέζος δεν μου αρέσει αλλά στην συγκεκριμένη παράσταση είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός. Ο χρόνος μέσα στο θέατρο πέρασε πραγματικά πάρα πολύ γρήγορα και πολύ ευχάριστα. Το σενάριο επειδή είναι γνωστό δεν μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις αλλά αυτό που είναι να πάρεις σαν νόημα το παίρνεις, καθώς είναι πάντα επίκαιρο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για ένα όμορφο βράδυ.

 • iakovos πριν από 11 μήνες

  5 αστεράκΑ φοβερή παράσταση