Οι κριτικές του κοινού

Tango vs Tango

Μουσικοθεατρική
Διαρκεια : 60 '

Σκηνοθ.:Γ. Μιχαλόπουλος
Κείμενο: Πηνελόπη Τσάκαλου.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

 • Tangonoobie πριν από 4 χρόνια

  4 αστεράκΑ Πολύ καλή παράσταση, με τα τρια στοιχεία (χορός,τραγούδι,υποκριτικη) να δένουν αρμονικά. Εξαίρετος ο κος Ψείρας, καθώς και οι χορογραφίες Δαμιανού&Λουκάκη. Το σενάριο με μια ελαφριά δόση ειρωνίας για τον μυστηριώδη κόσμο του tango. Αξίζει να το δείτε.

 • Σοφία πριν από 4 χρόνια

  Εξαιρετική παράσταση! Για όσους δεν γνωρίζουν το ΅λεξικό΅ του τάνγκο, είναι μια αποκάλυψη, για τους ήδη μυημένους είναι καθαρή απόλαυση. Το έξυπνο δέσιμο της αφήγησης με το χορό, το πέρασμα από το λόγο δια στόματος στο λόγο δια σώματος είναι καταπληκτικά. Ο χορός καθηλωτικός!!! Μπράβο σε όλους!

 • elle πριν από 4 χρόνια

  4,5 αστεράκΑ Εξαιρετικά επιτυχημένη και πρωτότυπη προσπάθεια απομυθοποίησης του tango, μέσα από την αντιπαραβολή των κρυφών σκέψεων που κάνουν τα δύο φύλα όταν συμμετέχουν στο ερωτικό παιχνίδι του tango. Οι λάτρεις του tango θα απολαύσουν τους χορευτές και οι υπόλοιποι θα διασκεδάσουν χάρη στην αναπάντεχα χιουμοριστική προσέγγιση του σεναρίου!

 • elvira πριν από 4 χρόνια

  4,5 αστεράκΑ Εξαιρετική παράσταση με ατμόσφαιρα και 2 πολύ καλούς χορευτές που σε μαγεύουν με το tango

 • Αμαντα Παναγιδη πριν από 4 χρόνια

  Πολυ ιδιαίτερη παρασταση, αυθεντικό χιούμορ, σε βάζει σε έναν πολυ ωραίο κόσμο!