Λόφος Λυκαβηττού

Παραστάσεις

Θραύσματα ενώνονται τρυφερά

των Άντζελας Δεληχάτσιου, Βασιλικής Νομίδου
  • Performance
  • Διάρκεια: 60 '

Μια site-sensitive περφόρμανς σωματικού θεάτρου που ερευνά τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, αντλώντας υλικό από την ελληνική ποίηση, τη φιλοσοφία της οικοποίησης (ecopoetry) και την κοσμοθεωρία του κινήματος των Ζαπατίστας.

Παραστάσεις: Κυρ. 18, 25/9, 2, 9/10, 5 μ.μ. Τιμές: Με ελεύθερη συνεισφορά. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα: 6937760028, tenderfragments@gmail.com. Στο πάρκινγκ του λόφου Λυκαβηττού (δίπλα στην καντίνα) στις 5 μ.μ. θα υπάρχει οδηγός που θα μεταφέρει το κοινό με τα πόδια στο σημείο της παράστασης σε απόσταση 10 λεπτών. Συστήνεται άνετη ενδυμασία.

Abandoned, μια φορά κι έναν καιρό

της Νατάσας Νταϊλιάνη
  • Performance
  • Διάρκεια: 25 '

Μια σύγχρονη εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας όπου ένα προσφυγόπουλο περιπλανιέται ασυνόδευτο σε ένα παραμύθι για την πρόωρη ενηλικίωση και τη χαμένη αθωότητα, μέρος της τριλογίας «Red Routes Project».

Παραστάσεις: Κυρ. 18, 25/9, 2, 9/10, 6.30 μ.μ. Τιμές: Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά. Πληροφορίες/κρατήσεις: 6944251704 Στο πάρκινγκ του λόφου Λυκαβηττού (δίπλα στην καντίνα) στις 6.05 μ.μ. θα υπάρχει οδηγός που θα μεταφέρει το κοινό με τα πόδια στο σημείο της παράστασης σε απόσταση 7 λεπτών. Συστήνεται άνετη ενδυμασία.