Οδηγός Θεάτρου

Φίλτρα οδηγού Θεάτρου

!
Όλα τα θέατρα λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Παραστάσεις
Τελευταία εβδομάδα

Άννα 

Κοινωνικό
Μια μητέρα μαθαίνει ότι δεν μεγαλώνει το παιδί που γέννησε, ύστερα από λάθος του μαιευτηρίου, στο δυνατό έργο που καταδικάζει τις κοινωνικές διαφορές.

Δρόμος αθηνόραμα Club

Μέχρι 30/11
Άννα

Η ανταλλαγή 

Κοινωνικό
Η σύγκρουση του παλιού κόσμου με τον νέο εκφράζεται μέσα από τον ποιητικό και συνάμα σκληρό λόγο του Κλοντέλ, ο οποίος εδώ αντιπαραβάλλεται με την πίεση του ρεαλισμού.

Θησείον, Ένα Θέατρο Για Τις Τέχνες αθηνόραμα Club

Μέχρι 30/11
Η ανταλλαγή

Οι δολοφόνοι 

Δραματοποιημένο Διήγημα
Στο αντιηρωικό νουάρ με στοιχεία γουέστερν του Αμερικανού Νομπελίστα, δύο πληρωμένοι δολοφόνοι περιμένουν να συναντήσουν το υποψήφιο θύμα τους.

Rabbithole αθηνόραμα Club

Μέχρι 30/11
Οι δολοφόνοι

9.25 

Χορός
Μια αλληγορία για το πέρασμα του χρόνου, ορμώμενη από το Φεστιβάλ Αθηνών 2021.

Ροές

Μέχρι 30/11
9.25

Καραγκιόζης… μπάι νάιτ 

Θέατρο Σκιών
Μια νέα κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη κάθε εβδομάδα γραμμένη αποκλειστικά για ενηλίκους, συνοδεία ζωντανής μουσικής: 1/11 «Ο Καραγκιόζης με τον διάβολο κουμπάρος», 8/11 «Ο λήσταρχος Ντελής και η Αγγέλω του παπά», 15/11 «Ο ζηλότυπος σύζυγος», 22/11 «Η λίμνη των στεναγμών», 29/11 «Το στενό κρεβάτι».

Άβατον

Μέχρι 29/11
Καραγκιόζης… μπάι νάιτ

Στον Δούναβη και στον Σηκουάνα 

Σκηνική Σύνθεση
Τρία μονόπρακτα έργα Ρουμάνων δραματουργών γίνονται το υλικό της παράστασης-ύμνος στη ζωή: «Μεγάλη ζέστη» του Ιόν Λούκα Καρατζιάλε, «Παραλήρημα στα δύο» του Ευγένιου Ιονέσκο, «Η τσέπη με ψωμί» του Ματέι Βισνιέκ.

Πρόβα

Μέχρι 29/11
Στον Δούναβη και στον Σηκουάνα
banner