Οδηγός Θεάτρου

Φίλτρα οδηγού Θεάτρου

Παραστάσεις
Χορός

Γενοκτονία 

Σύγχρονος Χορός
Με αφετηρία ιστορικά ντοκουμέντα για τη γενοκτονία των Ποντίων, 18 χορευτές μας «μιλούν» για τη βιαιότητα της εξόντωσης ολόκληρων λαών μέσα από τη δυναμική της κίνησης.

Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Από 20/9 Μέχρι 20/9
Γενοκτονία

Come to your senses 

Οπτικοακουστικό Χοροθέαμα
Μέσα από την πλαστικότητα των κινήσεων τους, οι χορευτές του αμερικάνικου συγκροτήματος μετατρέπονται σε ζωντανά γλυπτά και αναδεικνύουν τη δύναμη της ανθρώπινης σύνδεσης.

Christmas Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Από 18/10 Μέχρι 20/10
Πρεμιέρα: 18/10/2019
Come to your senses

«7 ελληνικοί χοροί»/«Tous les hommes presque toujours s’ imaginent»/«Boléro» 

Χορός
Το διεθνούς φήμης μπαλέτο έρχεται στην Αθήνα με ένα ensemble 60 χορευτών για να παρουσιάσει τρεις χορογραφίες: «7 ελληνικοί χοροί», η χορογραφία του Μ. Μπεζάρ που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μουσική του Μ. Θεοδωράκη, «Tous les hommes presque toujours s’ imaginent», από τον διάδοχο του Μπεζάρ, Ζιλ Ρομάν, σε μουσική του πολυοργανίστα Τζον Ζορν, «Boléro», η πλέον εμβληματική χορογραφία του Μ. Μπεζάρ σε μουσική του Μ. Ραβέλ.

Ηρώδειο

Από 15/9 Μέχρι 16/9
Πρεμιέρα: 15/9/2019
«7 ελληνικοί χοροί»/«Tous les hommes presque toujours s’ imaginent»/«Boléro»

Sutra 

Χορός
Ο διεθνούς φήμης χορογράφος συμπράττει με τον εικαστικό Άντονι Γκόρμλεϊ, τον συνθέτη Σιμόν Τζούσκα και 19 Σαολίν μοναχούς από την Κίνα, σε ένα θέαμα δυναμισμού και σωματικότητας, που εξερευνά την παράδοση των Σαολίν και τη σχέση της με το κουνγκ φου.

Εθνική Λυρική Σκηνή - αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος»

Από 3/9 Μέχρι 4/9
Πρεμιέρα: 3/9/2019
Sutra