Οδηγός Θεάτρου

Φίλτρα οδηγού Θεάτρου

!
Τα περισσότερα κλειστά θέατρα λειτουργούν ως covid free χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι μεικτοί χώροι, που δέχονται και αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών, επισημαίνονται στον οδηγό.

Παραστάσεις
Κολωνάκι

Αξύριστα πηγούνια 

Κοινωνικό
Το βραβευμένο έργο φλερτάρει με το χιούμορ, το ρεαλισμό και το σασπένς, μιλώντας για την ανθρώπινη εκμετάλλευση, τους μετανάστες, το σεξισμό, τις οικονομικές ανισότητες και τις σχέσεις εξουσίας.

Μικρό Χορν

Αξύριστα πηγούνια

Οι μάγισσες του Σάλεμ 

Δράμα
Βασισμένο στην πραγματική ιστορία της καταδίκης ως μαγισσών 20 γυναικών στο χωριό Σάλεμ της Μασαχουσέτης το 1692, το αριστούργημα του Μίλερ είναι μια διαχρονική καταγγελία των δεισιδαιμονιών, των προκαταλήψεων και του φανατισμού.

«Δημήτρης Χορν»

Οι μάγισσες του Σάλεμ

Μουσικοί διάλογοι με την Ιστορία 

Θεατρικό Αναλόγιο
Ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο αφιερωμένο στην αντισυμβατική προσωπικότητα του μεγάλου φιλέλληνα ποιητή Λόρδου Βύρωνα, επενδεδυμένο μουσικά με έργα των Μπετόβεν, Σούμαν, Γκουνό, Ραβέλ, Κουίλτερ.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη

Από 21/10 Μέχρι 21/10
Πρεμιέρα: 21/10/2021
Μουσικοί διάλογοι με την Ιστορία

Open light 

Site specific performance
Μια βιτρίνα στήνεται σε ένα τοπίο υπερέκθεσης και καταναλωτισμού, με θεατές τους περαστικούς. Η περφόρμανς που ακροβατεί μεταξύ φωτιστικής εγκατάστασης και street art διεκδικεί εκ νέου τον δημόσιο χώρο.

Προσωρινός

Μέχρι 24/10
Open light
banner