Νέα

Τζιόβας-Αναστασοπούλου στο «Νυφικό κρεβάτι»

Ένα έργο που είχαν διασκευάζει μαζί, 20 χρόνια πριν, με πρωταγωνιστές τη Ρένια Λουιζίδου και τον Νίκο Σεργιανόπουλο ξανά δούλεψαν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου. Ο λόγος για την κωμωδία «Νυφικό κρεβάτι» του Γιαν Ντε Χάρτογκ που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από την γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι. Ο Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθετεί την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο ρόλο της Αγνής και τον Ορέστη Τζιόβα στο ρόλο του Μάικ.
Το ζευγάρι συναντιέται, ερωτεύεται, παντρεύεται, μεγαλώνει ουσιαστικά μαζί, όπως μεγαλώνουν και τα παιδιά τους, περνάνε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν από την απιστία του ενός προς τον άλλον, «ζούνε και προσπαθούν μαζί να αντιμετωπίσουν την εφηβεία των παιδιών τους, το φευγιό των παιδιών από το σπίτι, τους ομηρικούς καβγάδες τους που καταλήγουν πάντα σε γλυκούς συμβιβασμούς, την αμφισβήτηση του ενός προς τον άλλον, μέχρι και το τέλος που αποφασίζουν να απομονωθούν σε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή δίπλα στη θάλασσα».

Η τρυφερή κωμωδία θα ξεκινήσει περιοδεία τον Ιούνιο και σε όλα τα θέατρα που θα παρουσιαστεί, θα τηρηθούν οι συγκεκριμένες οδηγίες που θα ανακοινώσει το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε να «παραμείνουμε όλοι ασφαλείς».