Νέα

«Το πιο τρελό τριήμερο» υποδέχεται το ΤΑΣΕΗ

Από -

Η Κέλλυ Σταμουλάκη καταθέτει φέτος τη δική της πρόταση ανανέωσης για το παιδικό θέατρο με «Το πιο τρελό τριήμερο» συντροφιά με τους σταθερούς συνεργάτες του θιάσου Αβάντι, πιστή όπως πάντα στο ραντεβού της με τους μικρούς θεατρόφιλους. Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) επισκέπτεται το θέατρο Ήβη και καλεί τους συναδέλφους-ηθοποιούς και τα παιδιά τους να γιορτάσουν μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς με την παρακολούθηση της παράστασης, που μιλά για το σύγχρονο θέμα της προσήλωσης των παιδιών στην οθόνη.

Πρωταγωνιστής του νέου έργου της Κέλλυς Σταμουλάκη ο μικρός Ιάσονας, που έρχεται αντιμέτωπος με τον αποχωρισμό από τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια, όταν καλείται να περάσει ένα ολόκληρο τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. O Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη ως υπερδραστήρια γιαγιά και συνταξιούχος δασκάλα, καθώς και η ιδιαίτερη παρέα της, αναλαμβάνουν να δείξουν στον μικρό Ιάσονα, Ρένο Ρώτα, αλλά και σε όλους εμάς την αξία του ουσιαστικού παιχνιδιού που ενεργοποιεί τη φαντασία και σε οδηγεί να ανακαλύψεις τον κόσμο.

Οι νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το πλήθος των μουσικών οργάνων (ινδικό αρμόνιο, πιάνο, ακορντεόν, δωδεκάχορδη κιθάρα, γιουκαλίλι, κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, τρομπέτα, κρουστά κ.ά.), υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μαυρίκιου Μαυρικίου, μας παρασύρουν σε ένα πραγματικά τρελό τριήμερο!

Το ομώνυμο βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διάπλαση.

i «Το πιο τρελό τριήμερο» | Κυριακή 13 Ιανουαρίου | 11:00 | Προπώληση εισιτηρίων |https://www.facebook.com/thiasosavanti/ |

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Σχετικά Θέματα