Νέα

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη

Από -

Οι Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή του θεάτρου Ήβη από 1 Οκτωβρίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Το πρώτο θεατρικό εγχείρημα του Γιώργου Καπουτζίδη -σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία- που στέφθηκε τη χειμερινή σεζόν με μεγάλη επιτυχία, ακολουθώντας το ένα sold out μετά το άλλο, είναι μια καλοκουρδισμένη κωμωδία για τη σύγχρονη μορφή του έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Τα βασικά εργαλεία της κωμωδίας επιστρατεύονται εδώ από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη για να αναδείξουν τα μηνύματα και τα ερωτήματα του έργου που το δίχως άλλο μας απασχολούν όλους: Υπάρχει το άλλο μας μισό; Είμαστε αρκετά ώριμοι για σχέση; Κατάλληλοι ή ακατάλληλοι για να ζήσουμε με κάποιον; Πώς έχουν επιδράσει στις ερωτικές σχέσεις τα social media; Πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η ελληνική κοινωνία; Απιστίες, ανατροπές αλλά και απαντήσεις συνθέτουν αυτήν την αστεία, γλυκιά αλλά και συνάμα πικρή ιστορία που οδηγεί τους ήρωες της να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια μέχρι να ειπωθεί και η τελευταία λέξη. Τα σκηνικά υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Κική Γραμματικοπούλου και τους φωτισμούς ο Χρήστος Τζιόγκας.

Η υπόθεση

Η Κική καταφθάνει στο σπίτι της καλύτερής της φίλης Δήμητρας, αφού ο άντρας της μόλις της ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν. Την επόμενη ημέρα πρόκειται να παντρέψει τη Νατάσα, την τρίτη φίλη της παρέας, οπότε πρέπει πάση θυσία να ηρεμήσει για να παραστεί στο μυστήριο. Μόνο που λίγο αργότερα εμφανίζεται στο σπίτι της Δήμητρας, εξίσου αναστατωμένη, η Νατάσα...

banner

i Προπώληση μέσω viva.gr | Δείτε το trailer της παράστασης εδώ

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Σχετικά Θέματα