Νέα

Το Off-Off Athens επιστρέφει δυναμικά

Το φεστιβάλ Off-Off Athens στο θέατρο Επί Κολωνώ θεωρείται ένα από τα πιο δυναμικά φεστιβάλ της Αθήνας, που απέδειξε πως η ανάγκη για πειραματισμό και παρακολούθηση των τάσεων της θεατρικής πραγματικότητας είναι υπαρκτή και καλά κρατεί. Με δέκα χρόνια σταθερής παρουσίας και εντυπωσιακούς αριθμούς να το ακολουθούν (281 ομάδες, 1.958 καλλιτέχνες και παραπάνω από 30.000 θεατές), το φεστιβάλ έχει δικαίως εδραιωθεί, καταφέρνοντας να αναδείξει ομάδες και καλλιτέχνες που δοκίμασαν και πέτυχαν με τα εγχειρήματά τους να επιβιώσουν σε μια δύσκολη δεκαετία.

Φέτος, με την εμπειρία ως όπλο, το φεστιβάλ μπαίνει στην ενδέκατη χρονιά του, με τη φιλοξενία 25 νέων θεατρικών ομάδων και σχημάτων, από τις 28 Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου. Στην ανάγνωση των συμμετοχών, προσέχουμε πολλά και διαφορετικά καλλιτεχνικά εγχειρήματα, από διασκευές κειμένων κλασικών και σύγχρονων, σε καινούργια κείμενα δημιουργημένα από τις ίδιες τις ομάδες, μέχρι και αυτοσχεδιασμό όπως και σύνδεση με την παράδοση ή με έναν συγκεκριμένο τόπο.

Κάθε βράδυ θα παρουσιάζονται οι παραστάσεις δύο διαφορετικών ομάδων, στις 8.15 μ.μ. και στις 10 μ.μ., ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιεί δύο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Η διάρκεια κάθε παράστασης δεν θα υπερβαίνει τα 70 λεπτά. Το μπαρ και η αυλή του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά από τις 7.30 μ.μ. ως αργά το βράδυ.

Το trailer του Off Off Athens 2019

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Άνοιγμα

Off Off Athens Theater Festival 2019 | Θέατρο Επί Κολωνώ | Κεντρική Σκηνή | 28 Μαΐου έως 23 Ιουνίου | Στις 8.15 μ.μ. και στις 10 μ.μ. | Προπώληση μέσω viva.gr

i

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου