Νέα

Το Athens English Comedy Club επιστρέφει στη σκηνή του ελληνικού stand up

Το Athens English Comedy Club, το μοναδικό αποκλειστικά αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα, επιστρέφει από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Eliart και κάθε μήνα με ένα νέο κωμικό line up κάθε φορά.

Εκτός από τους έξι διαφορετικούς κωμικούς -γνωστούς stand up comedians και νέο αίμα από την Ελλάδα και το εξωτερικό- που θα συμμετέχουν σε κάθε παράσταση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε open mic βραδιές, όπου δέκα κωμικοί θα καλούνται να δοκιμάσουν από 5’ νέου υλικού.

Μια σημαντική ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους κωμικούς, που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για τις σκηνές του εξωτερικού και για όσους έχουν απλώς βαρεθεί να παρακολουθούν αγγλόφωνο stand up μόνο μέσω διαδικτύου.

Και για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του Athens English Comedy Club, ιδρύθηκε από την Αθηνά Κεφαλοπούλου το 2019. Με σπουδές στο Εδιμβούργο πάνω στην υποκριτική και τη θεατρική παραγωγή καθώς κι εμπειρία στην οργάνωση ελληνικών stand up παραστάσεων, αποφάσισε να καλύψει το κενό των μεμονωμένων one-off που ξεκίνησαν να διοργανώνονται πριν μερικά χρόνια στην Αθήνα, φέρνοντας στην Ελλάδα την πρώτη σταθερή πλατφόρμα προώθησης αγγλόφωνης κωμωδίας. Όπως έχει δηλώσει η Κεφαλοπούλου στο «α» με το Athens English Comedy Club «καλύπτεται πλέον ένα σημαντικό κοινό της Αθήνας που δεν μιλάει ελληνικά, από πρεσβείες και ξένες εταιρείες μέχρι τουρίστες και ερασμίτες».

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για το comedy club που κάνει πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή του Μεταξουργείου με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μπούρα-Μπαϊμάκο.