Νέα

Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2020 από το Αθηνόραμα: Xειροκροτούμε τους καλύτερους του ελληνικού θεάτρου σε μια ανατρεπτική online τελετή απονομής

Για πρώτη φορά στα 22 χρόνια τους, τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού από το αθηνόραμα θα μεταδοθούν διαδικτυακά στο www.athinorama.gr/TheatrikaVraveiaKoinou σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ.

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική παραγωγή, η οποία εξελίσσεται στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα, ενώ οι απονομές των βραβείων στους καλύτερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της χρονιάς θα γίνουν on the road με έναν ανατρεπτικό τρόπο μέσα από 10 διαφορετικά short movies. Σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Καραμίχο και Γιάννη Στάνκογλου επί σκηνής σε μια τελετή διαφορετική μεν, λόγω των συνθηκων, αλλά, όπως πάντα, γεμάτη εκπλήξεις, συγκινήσεις και εκλεκτούς καλεσμένους.

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα θεσμός βραβείων για τα οποία αποφασίζουν οι ίδιοι οι θεατές. Γι’ αυτό και έχει αγκαλιαστεί θερμά τόσο από την θεατρική κοινότητα όσο και από το κοινό. Παρά την απροσδόκητη διακοπή της θεατρικής σεζόν τον Μάρτιο, περισσότεροι από 7.500 θεατρόφιλοι παρακολούθησαν εκατοντάδες παραστάσεις, τις αξιολόγησαν, και ανακήρυξαν τους νικητές σε 9 κατηγορίες. Χειροκροτήστε τους από το σπίτι σας και ραντεβού και πάλι στα θέατρα για να απολαύσετε και να αξιολογήσετε ακόμη περισσότερες παραστάσεις τη νέα χρονιά στηρίζοντας το θέατρο μέσω του μοναδικού ελληνικού θεσμού που ενώνει τη σκηνή με την πλατεία.

Η τελετή απονομής των 21ων Θεατρικών Βραβείων διεξάγεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής.

Χορηγός Θεατρικών Βραβείων: Cardhu Single Malt Whisky
Χορηγός Θεατρικών Βραβείων: Tonotil