Νέα

Πρόσκληση σε ακρόαση από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου

Από -

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ετοιμάζει το νέο του έργο και αναζητά άνδρες ερμηνευτές, ηλικίας μεταξύ 18 και 45 ετών με εκπαίδευση στην κίνηση (χορευτής, ηθοποιός, ακροβάτης κλπ), δυνατή τεχνική και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Βασική προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους είναι η γνώση αγγλικών και να είναι διαθέσιμοι από αρχές Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τον Ιούλιο του 2022 για πρόβες και παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πρόβες και πρώτες παραστάσεις θα γίνουν στην Αθήνα.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1. ένα σύντομο βιογραφικό
2. τρεις φωτογραφίες (πορτρέτο, ολόσωμη και ολόσωμη με μαγιό)
3. ένα video link με πρόσφατο δείγμα δουλειάς.

• Το βίντεο πρέπει να μην ξεπερνάει τα 5 λεπτά, να μην έχει επεξεργασία στην ταχύτητα, και να έχει καλή ποιότητα.
• Πρέπει ο υποψήφιος να φαίνεται καθαρά κι αν εμφανίζονται κι άλλοι στο βίντεο, θα πρέπει να υπάρχει ένδειξη για το ποιος είναι και σε ποιο σημείο του βίντεο εμφανίζεται.

Η αίτηση πρέπει να σταλεί μέχρι τις 10 Μαρτίου 2019 στις 6 μ.μ. μόνο με email στο [email protected]. Θα ειδοποιηθείτε γα τη συμμετοχή σας στις ακροάσεις μέχρι τις 10 Απριλίου 2019. Οι ακροάσεις θα γίνουν στην Αθήνα από Δευτέρα 6 έως Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος των ακροάσεων θα γίνει στις 6 και 7 Μαΐου 2019 και η επαναληπτική ακρόαση - εργαστήριο για αυτούς που θα επιλεχθούν θα γίνει μεταξύ 7 και 11 Μαΐου 2019. Θα ενημερωθείτε για το αν θα πάρετε μέρος στην επαναληπτική ακρόαση το βράδυ της 7ης Μαΐου 2019.