Νέα

Προσφορές στα εισιτήρια προπώλησης από το Πορεία

Ο «Γιούγκερμαν» του Μ. Καραγάτση, σε διασκευή Στρατή Πασχάλη, σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και πρωταγωνιστή το Γιάννη Στάνκογλου, ήταν μία από τις πολυσυζητημένες παραστάσεις της περασμένης σεζόν, καταφέρνοντας πολλαπλά sold-out. Το μυθιστόρημα με το δαιμόνιο Φινλανδό Γιούγκερμαν, επιστρέφει από 9 Οκτωβρίου, με ενδιαφέρουσες αντικαταστάσεις. Η Βασιλική Τρουφάκου παίρνει τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια, στο ρόλο της Ντάινας, ο Δημήτρης Πετρόπουλος επιστρέφει μετά την πρώτη διανομή στους ρόλους του Σκλαβογιάννη, του Διευθυντή Τραπέζης και του Καρλ. Ο Γιάννης Σοφολόγης αντικαθιστά το Γιάννη Καπελέρη στο ρόλο του Γιώργου Μάζη, ο Αλέξανδρος Βαμβούκος αντικαθιστά τον Πολύδωρο Βογιατζή στο ρόλο του Κλεό. Η Ειρήνη - Ερωφίλη Κλέπκου αντικαθιστά την Κορίνα Κόκκαλη στους ρόλους της Τσιγγάνας και της συνοδούς του Κλεό και η Στεφανία Γώγου - Πούλου αντικαθιστά την Ελένη Χαλαστάνη στο ρόλο της κυρίας Αντωνοπούλου. Η προσφορά προπώλησης περιλαμβάνει εισιτήρια €15 σε θέσεις Α' ζώνης για τις παραστάσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής με ισχύ ως τις 30/6.

Συνέχεια στη σκηνή θα έχει και «Το ευχαριστημένο» της Μαρίνας Καραγάτση, σε διασκευή από την Έρι Κύργια και σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Το έργο έχει ήδη παρουσιαστεί για δύο σεζόν με επιτυχία, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία. Μετά το τέλος της περιοδείας, επιστρέφει στο Θέατρο Πορεία για δεκατρείς παραστάσεις, από 20 Σεπτεμβρίου. Στο ρόλο της Μαρίνας, η Σίσσυ Τουμάση, που ήταν υποψήφια για βραβείο «Μελίνας Μερκούρη» για το έργο «Η αγριόπαπια». Η προσφορά προπώλησης ισχύει μέχρι τη μέρα της πρεμιέρας με € 12 για όλες τις παραστάσεις.

Από τις παραστάσεις που συνεχίζονται, δεν θα μπορούσε να λείπει το «Ύψωμα 731», σε κείμενο και σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, ο οποίος αναλαμβάνει μαζί με τον Κώστα Σεβδαλή να μας φέρουν στα «731 μέτρα πάνω από τον Άδη» την εποχή του Ελληνοϊταλικού πολέμου το 1941. Η μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε με επιτυχία την περασμένη σεζόν, αναμένεται να περιοδεύσει σε φεστιβάλ την Ελλάδα και την Ιταλία, προτού επιστρέψει στο Θέατρο Πορεία για δέκα παραστάσεις από τις 14 Οκτωβρίου. Η προσφορά προπώλησης ισχύει μέχρι την πρεμιέρα, με μειωμένες τιμές σε όλα τα εισιτήρια.

iΠερισσότερες πληροφορίες για τις μειωμένες τιμές σε όλα τα εισιτήρια στο https://poreiatheatre.com/