Νέα

Οι θεατρικές επαναλήψεις που αξίζει να δεις

Κάποιες παίζονται χρόνια χωρίς να ξεθυμάνει η γοητεία τους, κάποιες ξεκίνησαν πέρυσι κι έκαναν αίσθηση. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανεβάζει για 3η χρονιά το επιτυχημένο «Δείπνο ηλιθίων» του Φρανσίς Βεμπέρ στο Κάππα με ωραίους συμπρωταγωνιστές.  

Στις «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» η Νένα Μεντή, η Έρση Μαλικένζου, η Ευγενία Δημητροπούλου κ.ά. ζωντανεύουν για 2η χρονιά πορτρέτα ηρωίδων του Σκιαθίτη λογοτέχνη (Χώρα, από 11/12). Οι «Δώδεκα ένορκοι» έρχονται για 5η σεζόν με αμείωτο σασπένς, πάντα σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, αλλά με ανανεωμένο καστ (Αλκμήνη, από 11/10).

Τρία χρόνια μετά το πρώτο της ανέβασμα η «Ανεπίδεκτη διόρθωσης» (σκηνοθεσία: Μιχάλη Κοιλάκου) ξαναφέρνει στο φως ντοκουμέντα για τη ζωή της δολοφονημένης δημοσιογράφου Άννα Πολιτκόφσκαγια (Οδού Κεφαλληνίας - Β΄ Σκηνή, από 17/10).

Η Ιώ Βουλγαράκη προσεγγίζει με ευαισθησία τη «Μόλλυ Σουήνη», ου επανέρχεται για 2η χρονιά (Θέατρο Νέου Κόσμου, από 15/10), ενώ με συναίσθημα αγγίζουν μια τελετή αποχαιρετισμού, επίσης για 2η χρονιά, οι C. for Circus στο «Δαχτυλίδι της μάνας» (Tempus Verum, από 16/10).

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Σχετικά Θέματα