Νέα

Οι Ιωνικές γιορτές μας κλείνουν ραντεβού στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Λαμπρές θεατρικές παραστάσεις, ατμοσφαιρικές συναυλίες και μουσικά αφιερώματα υψηλού επιπέδου έρχονται να γεμίσουν ζωή το Άλσος Νέας Σμύρνης. Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης έβαλε φέτος τα δυνατά του για να ικανοποιήσει ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Έτσι αποχαιρετώντας τον Αύγουστο και καλωσορίζοντας του δύο πρώτους μήνες του φθινοπώρου οι λάτρεις του θεάματος και της μουσικής θα απολαύσουν σημαντικές παραστάσεις και performances από οργανισμούς που εργάζονται σκληρά προκειμένου να αναβαθμίζουν διαρκώς το πολιτιστικό επίπεδο της χώρας. Μεταξύ αυτών ανήκουν το Θέατρο του Νέου Κόσμου, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, καθώς και το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

Καλλιτέχνες που λατρεύει το κοινό και πλημμυρίζει τις συναυλίες τους, όπως η Γλυκερία, η Ελένη Δήμου, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μιρέλλα Πάχου, ο Ορφέας Περρίδης και η Μελίνα Κανά ανταλλάσουν τη σκυτάλη της ψυχαγωγίας και παρασέρνουν όσους πιστούς προσέλθουν σε αλλεπάλληλα μουσικά ταξίδια.

banner

Πέρα από τα πολλά και πολλά υποσχόμενα μουσικά event, θεατρικές παραστάσεις όπως οι «Η σιωπή δεν είναι χρυσός» (9/9), «Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός» (11/9), «Η σιωπή της Λουντμίλα» (10/9), οι οποίες έχουν εισπράξει το χειροκρότημα σε Αθήνα και Επαρχία ανεβαίνουν στη σκηνή του Άλσους Νέας Σμύρνης ανεβάζοντας πολύ υψηλά τον πήχη του θεσμού.

Τέλος το φεστιβάλ, τιμά με μια ενότητα εκδηλώσεων την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ θα παρουσιαστεί και ένα δεκαήμερο κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στο σινεμά της Κουβάς.

Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού είναι συνεπώς επαναστατική από κάθε άποψη. Το όνειρο κάθε φιλότεχνου θα ήταν να κατασκηνώσει στο Άλσος της Νέας Σμύρνης για έναν ολόκληρο μήνα και το μισό ενός δεύτερου. Αλλά ακόμη και αν οι ρυθμοί της ζωής σου δεν επιτρέπουν την εν λόγω επιλογή,  ενημερώσου για το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης και φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με πολιτισμό!


Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ