Νέα

Οι Cirko Cachivache έρχονται στο «Νιάρχος»

Στο βασίλειο του ΚΠΣΙΝ επικρατεί ειρήνη. Ο ενάρετος βασιλιάς και η σοφή βασίλισσα κυβερνούν αρμονικά, σέβονται τη φύση και φροντίζουν το λαό τους. Όταν ο κακός αδερφός του βασιλιά αποφασίζει να ξεράνει τη λίμνη για να κλέψει το θρόνο, μια νεαρή ηρωίδα, που γεννιέται με μαγικό τρόπο μέσα από μια κερασιά, φαίνεται αποφασισμένη να αποκαταστήσει την ισορροπία στο βασίλειο.

Όλα αυτά θα δείτε να συμβαίνουν στην οικολογική παράσταση «Βαδίζοντας στην Ουρά του Τίγρη» του Cirko Cachivache, που συνδυάζει το τσίρκο, με το θέατρο και τη μουσική. Ακροβάτες, μουσικοί, ζογκλέρ, παλιάτσοι και ηθοποιοί μεταμορφώνουν το Θόλο του ΚΠΙΣΝ σε ένα τσίρκο γεμάτο φαντασία που προκαλεί τη χαρά και το γέλιο στο κοινό όλων των ηλικιών στις 17, 18, 24, 25, 26, 30, 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου (είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η προεγγραφή στο SNFCC.org.)

Το Cirko Cachivache είναι μια ομάδα καλλιτεχνών του τσίρκου, του θεάτρου και της μουσικής που ιδρύθηκε το 2010, με τις ρίζες του στο νέο τσίρκο και το θέατρο του δρόμου. Το «νέο τσίρκο» (New Circus, Nouveau Cirque) συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το Cirko Cachivache έχει υιοθετήσει τα σημαντικότερα συστατικά του New Circus: ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.λπ. Χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι όλα τα μέλη της μπορούν να κάνουν τα πάντα, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν μουσική, να κάνουν ακροβατικά και ζογκλερικά.