Νέα

Ο «Γιούγκερμαν» επιστρέφει

Μετά την τεράστια επιτυχία του Θεάτρου Πορεία με τον «Γιούγκερμαν» τη σεζόν που μας πέρασε με 150 sold out παραστάσεις, η επιστροφή του ήταν προδιαγεγραμμένη. Τουλάχιστον 35.000 θεατές μαγεύτηκαν από τη γοητεία του εμβληματικού μυθιστορήματος που μετέφερε επί σκηνής ο εγγονός του συγγραφέα Μ. Καραγάτση, Δημήτρης Τάρλοου, σε διασκευή Στρατή Πασχάλη. Ο πολυμελής θίασος με επικεφαλή τον Γιάννη Στάνκογλου σε ένα ρόλο ζωής, τον οποίο υπερασπίστηκε με αξιοζήλευτη υποκριτική μαεστρία, αναδεικνύοντας τις βαθύτερες πλευρές του Φιλανδού αριστοκράτη, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή τον Οκτώβριο ανανεωμένος. Αξιοσημείωτη είναι η αλλαγή στο ρόλο της Ντάινα/Λίλη τον οποίο αναλαμβάνει να ερμηνεύσει μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Βασιλική Τρουφάκου. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ ισχύει ειδική προσφορά προπώλησης για τις παραστάσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής έως τις 31/8. Κι αν θέλετε να πάρετε μία γεύση για το πώς χτίστηκε επί σκηνής το θεατρικό σύμπαν του Γιούγκερμαν, τι σκέφτονται οι ηθοποιοί όταν μπαίνουν σε αυτή τη συνθήκη και ποιες είναι οι πραγματικές σχέσεις μεταξύ τους, δεν έχετε παρά να δείτε το behind the scenes ντοκιμαντέρ του θεάτρου Πορεία για τη δημιουργία της παράστασης.

i«Γιούγκερμαν» | Θέατρο Πορεία | Από 9 Οκτωβρίου | Προπώληση στο site του θεάτρου και μέσω viva.gr |

banner

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Σχετικά Θέματα

«Γιούγκερμαν» για όλους

12/05/2019

«Γιούγκερμαν» για όλους

Η κεντρική παράσταση του Θεάτρου Πορεία γίνεται διαθέσιμη και για άτομα με προβλήματα ακοής

Ποιες sold out παραστάσεις επαναλαμβάνονται του χρόνου;

13/04/2019

Ποιες sold out παραστάσεις επαναλαμβάνονται του χρόνου;

Έκαναν αίσθηση, αγαπήθηκαν, προκάλεσαν συζητήσεις και πολλά χειροκροτήματα. Σημειώστε από τώρα τα φετινά sold out που θα σηκώσουν αυλαία και την επόμενη χρονιά.

Γιούγκερμαν

03/01/2019

Γιούγκερμαν

Είναι η σκηνική αναμέτρηση με ένα εκτενές και πολυπρόσωπο μυθιστόρημα στοίχημα προκλητικό αλλά εκ των προτέρων χαμένο; Η παράσταση, πέραν της αυτοτελούς οντότητάς της, αξίζει, πιστεύω, να ανοίξει τη συζήτηση για τους όρους με τους οποίους μπορεί να αποδοθεί η λογοτεχνία επί σκηνής.

Δημήτρης Τάρλοου: «O Γιούγκερμαν είναι αυτός που ο Καραγάτσης θα ήθελε να είναι»

26/11/2018

Δημήτρης Τάρλοου: «O Γιούγκερμαν είναι αυτός που ο Καραγάτσης θα ήθελε να είναι»

Μιλήσαμε με το Δημήτρη Τάρλοου για τη μεταφορά στη σκηνή του Θεάτρου Πορεία του Γιούγκερμαν, ενός ακόμα έργου του «καραγατσικού» στρατοπέδου.