Νέα

Νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το «Νυφικό κρεβάτι»

© Zak Viemon
© Zak Viemon

Μετά από μερικές αναταράξεις στον προγραμματισμό της περιοδείας του, το «Νυφικό κρεβάτι» του Γιαν ντε Χάρτογκ ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καλοκαιρινή πορεία του με πρωταγωνιστές την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ορέστη Τζιόβα. Τη διασκευή υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου, σε σκηνοθεσία του πρώτου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το γνωστό συγγραφικό δίδυμο ανεβάζει το πολυπαιγμένο έργο, καθώς το είχε παρουσιάσει και το 2001 με τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο και τη Ρένια Λουιζίδου με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Η πρεμιέρα της παράστασης που είχε οριστεί για τις 28 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους για να ξεκινήσει την Τετάρτη 30 Ιουνίου από το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» με όλους τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας να ακολουθούν χωρίς αλλαγές: 1/7 Ελληνίς Cinemax, 5/7 Πέτρας, 6/7 Παπάγου, 7/7 Κηποθέατρο Νίκαιας, 8/7 Σινέ Γέρακας, 8/8 Λαύριο, Σινέ Άλεξ 16/8, Ν. Μάκρη 17/8, Βριλήσσια 30/8.

© Zak Viemon
© Zak Viemon

Το στόρι της αριστουργηματικής κωμωδίας παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα, την Αγνή και τον Μάικ, από τη γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους έως το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι και βγάζει στη φόρα όλα όσα συμβαίνουν στη σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού. Τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει η Ελένη Μπλέτσα.

i Προπώληση μέσω viva.gr

banner