Νέα

Μυθικές συναντήσεις στη «Σκάλα»

Σπουδαίοι καλλιτέχνες της όπερας όπως είναι ο Πλάθιντο Ντομίνγκο και ο Ρομπέρτο Αλάνια αλλά και του μπαλέτου όπως είναι ο χορευτής Ρομπέρτο Μπόλε  και η μπλαρίνα Νικολέτα Μάνι συναντήθηκαν στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε για την υποδοχή της νέας χρονιάς στη Σκάλας του Μιλάνου. Το Christmas Theatre εξασφάλισε την προβολή της λαμπερής καλλιτεχνικής συνάντησης στη Σκάλα του Μιλάνου και μπορείτε να την δείτε από τις οθόνες σας στις 22/1 ώρα 8 μ.μ., 23, 24/1 ώρα 4 μ.μ. και 8 μ.μ.
Στο γκαλά θα παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τις όπερες «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Τόσκα» του Πουτσίνι, «Κάρμεν» του Μπιζέ, «Μαντάμ Μπατερφλάι» του Πουτσίνι, «Βαλκυρία» του Βάγκνερ, «Δον Κάρλος» του Βέρντι, «Λουτσία ντι Λάμερμουρ» του Ντονιτσέττι, «Turandot» του Πουτσίνι, «Γουλιέλμος Τέλλος» του Ροσσίνι, «Αντρέα Σενιέ» του Τζορντάνο, «Οθέλλος» του Βέρντι.

banner

Επίσης θα παρουσιαστούν αποσπάσματα από την παράσταση μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και χορογραφίες πάνω σε μουσική του Τζουζέπε Βέρντι και του Ερίκ Σατί. Τη διεύθυνση ορχήστρας κρατά ο Ρικάρντο Σαϊγί, του ο Mπαλέτου: Μισέλ Κάμπα και της χορωδίας ο Μπρούνο Κασάνι. Προπώληση κωδικών: 211 77 01 700, www.viva.gr & www.christmastheater.gr