Νέα

Μια συναισθηματική συνάντηση στο θέατρο Εκστάν

Από -

Μετά την κατάκτηση του βραβείου σκηνοθεσίας 2018 για τις «Καρέκλες» του Ευγένιου Ιονέσκο από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου και σε μόνιμη πλέον συνεργασία με το θέατρο Εκστάν, ο Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης Ζαν-Πολ Ντενιζόν -βοηθός του Πίτερ Μπρουκ επί 12 χρόνια- παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο του «Η περαστική».

Σε αυτήν την συναισθηματική ιστορία αγάπης αλλά και χωρισμού πρωταγωνιστεί το έμπειρο υποκριτικό ντουέτο Γιάννης Σταματίου και Ελένη Παπαχριστοπούλου, η οποία υπογράφει και τη μετάφραση του έργου. Ένα έργο γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και χιούμορ που επικεντρώνεται στη συνάντηση δύο ανθρώπων, ενός συγγραφέα και μιας ηθοποιού, 20 χρόνια μετά τον χωρισμό το, ανάμεσα στο σήμερα και το χθες, ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Οι αναμνήσεις ξυπνούν την ίδια στιγμή που γεννιούνται τα αναπάντητα ερωτήματα για όσα τους οδήγησαν σε αυτό το τέλμα. Θα καταφέρουν άραγε να ενώσουν ξανά τις ιδέες τους ή θα τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο σε αυτήν την ιστορία που ξεδιπλώνει τις επιλογές που χάραξαν τη ζωή τους, ενώ παράλληλα μας θυμίζει εκείνες που καθόρισαν τη δική μας.

Αναμένουμε την πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου παρουσία του συγγραφέα και σκηνοθέτη. Τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κ. Ιωάννου, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια η Μπέτυ Λυρίτη.

i Από 14 Δεκεμβρίου | Θέατρο Εκστάν | Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του θεάτρου | fb: @ekstan

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου