Νέα

Last call για το «Στέλλα κοιμήσου»

Είτε είστε φαν του ρεαλιστικού θεάτρου είτε όχι, αναμφίβολα ακούσατε και μάθατε το talk of the town που προκάλεσε το «Στέλλα κοιμήσου» του κινηματογραφιστή Γιάννη Οικονομίδη. Όσοι πήγαν, μπορεί να θέλουν να το ξαναδούν και όσοι δεν τα κατάφεραν, έχουν μία ακόμα ευκαιρία, που είναι μάλλον και η τελευταία. Μετά από δύο σεζόν επιτυχίας σε κλειστά θέατρα, πρώτα στο Εθνικό κι έπειτα στο θέατρο Τζένη Καρέζη, η παράσταση παρουσιάζεται άλλη μία, αυτή τη φορά σε ανοιχτό χώρο, το Κηποθέατρο Παπάγου, στις 18 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.

Το έργο που χάρισε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» στην Ιωάννα Κολλιοπούλου και το βραβείο «Δημήτρης Χορν» στο Γιάννη Νιάρρο, είναι εμπνευσμένο από την μικροαστική Ελληνική οικογένεια και διανθισμένο με την ωμότητα της γλώσσας και την κυνικότητα των συμπεριφορών, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Γιάννη Οικονομίδη. Οι συγκρούσεις των «πρέπει» και των «θέλω» ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ανεβάζουν την ένταση στα ύψη και δημιουργούν μια αυθεντική εικόνα της σύγχρονης πραγματικότητας που μας φέρνει σε δύσκολη θέση και τόσο συχνά μας απογοητεύει. Η επιμέλεια κειμένου είναι του Βασίλη Μουρίκη και η μουσική του Μπάμπη Παπαδόπουλου.


©Φωτογραφιών: Γιάννης Πρίφτης

iΕισιτήρια προπωλούνται στο: https://www.viva.gr/tickets/theater/khpotheatro-papagou/stella-koimhsou/ | Περισσότερες πληροφορίες στο: [email protected], www.nkt.gr και www.facebook.com/theatroneoukosmou