Νέο

Κάθε Πέμπτη κύριε Νιάρχο με την Ελένη Αρβελέρ

 Ελένη Αρβελέρ
Ελένη Αρβελέρ

Ο Θανάσης Νιάρχος συνομιλεί με διακεκριμένους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών για την προσωπική τους διαδρομή και τη δική τους «πατρίδα». Αυτή την Πέμπτη στις 19:00, ο Θανάσης Νιάρχος θα υποδεχτεί την καταξιωμένη βυζαντινολόγο-ιστορικό Ελένη Αρβελέρ σε μία εφ’όλης της ύλης συζήτηση.
Αυτή την περίοδο κυκλόφορει από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το βιβλίο "Μια ζωή χωρίς άλλοθι : Όπως την αφηγήθηκα στον Γιάννη Ν. Μπασκόζο" όπου η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ βουτάει στο παρελθόν και αφηγείται τη ζωή της στον Γιάννη Ν. Μπασκόζο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Από 9 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 19:00.
Ελεύθερη είσοδος Χώρος: Θέατρο Σταθμός
Διεύθυνση: Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 40 36 322

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Βασιλική πριν από 9 μήνες

    Το θέατρο ήταν κατάμεστο και η κυρία Αρβελέρ ένας χείμαρρος με αναφορές στη μουσική, την ποίηση, την ζωγραφική, τα χρόνια στο Beaubourg, τους πολιτικούς της χώρας, την εκπαίδευση, ιστορικά γεγονότα και βέβαια το Βυζάντιο αλλά και το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων. 2 1/2 σχεδόν ώρες που θα μπορούσαν να είναι άνετα 4 και 5 χωρίς να κουράσουν το κοινό. Ο κύριος Νιάρχος ένας κύριος όπως πάντα που δεν χρειαζόταν να "τσιγκλίσει" την Αρβελέρ και πολύ για να ξεδιπλώσει τις ιστορίες της. Τέλος συγχαρητήρια στον κύριο Καρατζογιάννη για την διοργάνωση του ¨Κάθε Πέμπτη κύριε Νιάρχο" στο θέατρο Σταθμός.