Νέα

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή με το «Staying Alive – Σχεδόν Πέθανα»

Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που η Κατερίνα Βρανά ανέβηκε στο πάλκο του stand up. Ήταν στην Μαλαισία, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, όταν ένα ατυχές συμβάν την έμπλεξε σε ένα περιπετειώδη λαβύρινθο υγείας, με τη μία αρνητική έκπληξη να διαδέχεται την άλλη. Ύστερα από αρκετούς μήνες ανάρρωσης, έφτασε η στιγμή που περιμέναμε. Η βασίλισσα επιστρέφει.

Όπως μας είχε προϊδεάσει από την ομιλία της στους Διαλόγους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το νέο σόλο της Βρανά με τίτλο «Staying Alive – Σχεδόν Πέθανα» έρχεται στο Μικρό Παλλάς. Από 4 Φεβρουαρίου και για οκτώ συνολικά παραστάσεις, η βραβευμένη κωμικός ανεβαίνει με το αναπηρικό της αμαξίδιο στη σκηνή και αποκαλύπτει την κωμική πλευρά όλων όσα έζησε (ναι, φυσικά και υπάρχει!): Μαλαισιανοί, Άγγλοι κι Έλληνες γιατροί, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικοί φυσικοθεραπευτές, προτάσεις κορτιζόνης αντί μπότοξ κά.

Αν και η κατάστασή της είναι πλέον σταθερή και βελτιώνεται σιγά-σιγά, αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα κίνησης, όρασης και ομιλίας. Παρ’ όλα αυτά, το χιούμορ της παραμένει αλώβητο – σαν το μαλλί της, προσθέτει η ίδια. Σαν το σθένος της, προσθέτουμε εμείς.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου

Σχετικά Θέματα