Νέα

Γιορτές με το Christmas Theatre

«Ωραία κοιμωμένη»
«Ωραία κοιμωμένη»

Στην εμβληματική χορογραφία του Ρούντολφ Νουρέγιεφ μπορείτε να δείτε την «Ωραία κοιμωμένη» του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι από τη Σκάλα του Μιλάνο, σε μια γιορτινή on line streaming παράσταση, στις 25-17 Δεκεμβρίου. Το Christmas Theater, το πρώτο θεματικό εορταστικό θέατρο της Αθήνας μας χαρίζει αυτή τη δυνατότητα προτείνοντας ένα συγκεκριμένο πλάνο μεταδόσεων. Όσοι θέλετε να δείτε την «Ωραία Κοιμωμένη», μια παράσταση διάρκειας 180 λεπτών, με σολίστ τους λαμπερούς Πολίνα Σεμιόνοβα (Πριγκίπισσα Αουρόρα- Αυγή και Τιμοφέι Αντριγιασένκο (Πρίγκιπας Ντεζιρέ) εξασφαλίστε εισιτήρια (€ 15) εδώ. Πρόγραμμα μεταδόσεων: 25/12 ώρα 8 μ.μ.μ 26/12 ώρα 4 μ.μ., 26/12 ώρα 8 μ.μ., 27/12 ώρα 4 μ.μ., 28/12 ώρα 8 μ.μ. Πληροφορίες: 2117701700, www.christmastheater.gr

«Οι αδελφοί Καρμαμάζοφ»
«Οι αδελφοί Καρμαμάζοφ»

Μια ακόμα παράσταση που μας προτείνει το Christmas Theatre να δούμε είναι «Οι αδελφοί Καρμαμάζοφ» σε χορογραφία του Μπόρις Έιφμαν, στις 4-6 Ιανουαρίου. Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφκι. Για τον χορογράφο, αστέρα της μετασοβιετικής χορογραφίας και αποστάτης του ρωσικού αυστηρού ακαδημαϊσμού, Μπόρις Έιφμαν, το συγκεκριμένο έργο «αποτελεί την μεγαλύτερη πνευματική διαθήκη του κορυφαίου συγγραφέα της Ρωσίας», κι έχε βάλει όλη του την τέχνη στην παράσταση που ετοίμασε με το υπέροχο μπαλέτο του. Μια γεύση από το ύφος και τον τρόπο δουλειάς του Έιφμαν πήραμε το 2009 στο Μέγαρο Μουσικής με την «Κόκκινη Ζιζέλ» (2009) και με τον «Rodin» (2013). Εξασφαλίστε εισιτήρια (€ 15) εδώ. Πρόγραμμα μεταδόσεων: 4/1, ώρα 8 μ.μ., 5/1, ώρα 8 μ.μ., 6/1, ώρα 4 μ.μ. και 8 μ.μ. Πληροφορίες: 2117701700, www.christmastheater.gr

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία παρακολούθησης των παραστάσεων

1. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)
2. Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας (10ψήφιος αριθμός, πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου, κάτω από το γραμμωτό κωδικό barcode)
3. Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή της ημέρας που έχετε επιλέξει: (Η είσοδος του κοινού στην σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί από την ώρα έναρξης έως και 4 ώρες μετά. Έπειτα, το login στην παράσταση, θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο).
4. Παρακολουθείτε την παράσταση.

Σχετικά Θέματα