Νέα

«Για λίγη πουτίγκα» στο θέατρο Τζένη Καρέζη για λίγες παραστάσεις αλλά σπουδαίο σκοπό

Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, η ομάδα «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» έκανε λαμπρή πρεμιέρα στις 28 Μαΐου με την παράσταση «Για λίγη πουτίγκα», τη διασκευή βασισμένη στο έργο του Thordon Wilder «Ντόλλυ η προξενήτρα». Λαμπρή λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού της, καθώς όλα τα έσοδα των εισιτηρίων αξίας € 8, θα διατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου», τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Την πρεμιέρα αγκάλιασαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Κωνσταντίνος Καζάκος, Αντώνης Λουδάρος, Αντώνης Βλοντάκης, Ρένος Ρώτας, Νόνη Δούνια, Ελένη Καρακάση και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος προλόγισε την πρεμιέρα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο φιλανθρωπικό σκοπό της. Η παράσταση που θα παιχτεί για ακόμα τρεις παραστάσεις στις 11, 24 και 25 Ιουνίου, γίνεται από 18μελή θίασο, με τη σκηνοθεσία, τη διασκευή και τις χορογραφίες της Νάντιας Παπαηλιοπούλου και βοηθό σκηνοθέτη και διδασκαλίας τον Πέτρο Σπυρόπουλο.

i«Για λίγη πουτίγκα» | Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα | 11, 24, 25/6 στις 8.30 μ.μ. | Τιμή εισιτηρίου: € 8 | Επικοινωνία - Κρατήσεις: 6936111010, 6977277537