Νέα

Updated | «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Τριανόν

Update: Αλλαγή ημερομηνίας πρεμιέρας στις 10 Ιουνίου.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μετακομίζει με την sold out «Επιστροφή στην Κανονικότητα» στον θερινό κινηματογράφο Τριανόν από την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Ο γνωστός κωμικός που μας κράτησε συντροφιά καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας με τα απολαυστικά καυστικά του σχόλια μέσα από το κανάλι του στο youtube βρίσκεται και φέτος το καλοκαίρι κάτω από την ανοιχτή οροφή του Τριανόν για να παρουσιάσει την παράσταση του ανανεωμένη με τίτλο «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά».

Μπαίνουμε, λοιπόν, στην νέα μας καθημερινότητα παρέα με το ανατρεπτικό χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό και την εύστοχη κοινωνικοπολιτική σάτιρα του Χριστόφορου Ζαραλίκου, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή. Τηρούνται το όριο πληρότητας 40% των διαθέσιμων καθισμάτων, το οποίο διαμορφώνεται σε 135 θέσεις, όπως και οι ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής και την είσοδο και έξοδο του κοινού από το χώρο. Στο opening act συμμετέχουν οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστόφορου Ζαραλίκου.


Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις 3 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους σε νέα ημερομηνία, είτε να τα εξαργυρώσουν σε συνεννόηση με τον θερινό κινηματογράφο Τριανόν στο τηλέφωνο 2108215469.

i «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» | Θερινός Κινηματογράφος Τριανόν | 10, 17, 24 Ιουνίου στις 9 μ.μ. | Τιμές εισιτηρίων: € 12, 8. | Προπώληση μέσω viva.gr | zaralikos.gr

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου