Νέα

Έναρξη προπωλήσεων για το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

©Jean-Louis_Fernandez
©Jean-Louis_Fernandez

Φίλοι του χορού προετοιμάστε τα official hashtags #25kdf2019 , #kalamatadancefestival , #kalamata και οργανώστε το καλοκαίρι σας στην Καλαμάτα. Από τις 19 ως τις 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και η προπώληση άνοιξε σήμερα, Τετάρτη 15/5, στα καταστήματα Public και online εδώ.

©João_Garcia
©João_Garcia

Έχοντας αναγνωρισθεί ως ένα από τα σημαντικότερα Διεθνή Φεστιβάλ Χορού, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Λίντας Καπετανέα για δεύτερη χρονιά, το Kalamata Dance Festival μας βάζει στον πυρήνα της σύγχρονης χορευτικής δημιουργίας. Ο Άκραμ Καν, ο Μπέλα Ταρ και ο Γιόζεφ Νατζ είναι κάποια από τα μεγάλα ονόματα του φετινού φεστιβάλ και θα τους δούμε δίπλα σε σπουδαίες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός από τις παραστάσεις χορού που θα φιλοξενηθούν στο Μέγαρο Χορού και την Κεντρική Πλατεία θα πραγματοποιηθούν προβολές, έκθεση φωτογραφίας, συζήτηση, μουσική βραδιά και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τέσσερα σεμινάρια για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές και εκπτώσεις, τις ελεύθερες εκδηλώσεις και να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια, δείτε όλο το πρόγραμμα αναλυτικά στο www.kalamatadancefestival.gr

Σχετικά Θέματα