Διαγωνισμός

Εάν ψάχνετε φρέσκο stand up υλικό, παίζει το «Comedy Click» κι ένας διαγωνισμός για να το δείτε δωρεάν

Το μεγάλο κενό που δημιούργησε η αναστολή των ζωντανών παραστάσεων, κρατώντας μακριά τους κωμικούς απ’ το κοινό τους, έρχεται να καλύψει μια νέα εταιρία παραγωγής που αφιερώνει όλη τη δράση της στο ελληνικό stand up. Η Hah! Productions, αποτελούμενη από ένα δίκτυο ανθρώπων, διοργανώνει και κινηματογραφεί –σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου– νέες παραστάσεις παρουσία κοινού (βάσει σχετικής αδειοδότησης και με όλα τα απαραίτητα τεστ), τις οποίες διαθέτει διαδικτυακά με προγραμματισμένες προβολές και εισιτήριο.

banner

Η αρχή γίνεται με το «Comedy Click» και τέσσερις αναγνωρισμένους stand up comedians να παίρνουν το μικρόφωνο στο σαλόνι ενός λοφτ με θέα την Ακρόπολη, για ένα απολαυστικό σόου εξήντα λεπτών. Από τον αθεράπευτα κάφρο Blink Mike στα κοφτερά σύντομα αστεία του Άγγελου Σπηλιόπουλου, και από την ορθολογική σκοπιά του Στέλιου Ανατολίτη στον Δημήτρη Χριστοφορίδη που απογείωσε την παράσταση, το «Comedy Click» συγκεντρώνει διαφορετικά στιλ κωμωδίας στην ίδια σκηνή, υπενθυμίζοντας τη χάρη και την ενέργεια μιας καλοστημένης βραδιάς σε comedy club.

Οι κωμικοί επέλεξαν κείμενα που περιλαμβάνονται στους πιο πρόσφατους μονολόγους τους αλλά και νέο, φρεσκότατο υλικό, γραμμένο μέσα στην περίοδο και τις συνθήκες της πανδημίας, για να μην νομίζετε πως όσα ζούμε θα μείνουν ασχολίαστα. Η παράσταση είναι διαθέσιμη κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, έως 14 Μαρτίου, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται διαφορετικό ρόστερ κωμικών στο μικρόφωνο του «Comedy Click».

Το «αθηνόραμα», σε συνεργασία με την Hah! Productions, δίνει την ευκαιρία σε δώδεκα αναγνώστες να κερδίσουν από μια πρόσκληση (κωδικό εισιτηρίου) για τις έξι προβολές του πρώτου «Comedy Click» που υπολείπονται. Δηλώστε συμμετοχή εδώ έως την Παρασκευή 5 Μαρτίου (12 μ.).

banner