Νέα

Άνοιξε η προπώληση για την παράσταση του Άλσους

Δραστήριος και γεμάτος έμπνευση ο Τάκης Ζαχαράτος είχε την ιδέα, έγραψε τα κείμενα, παίζει και τραγουδά στην ολοκαίνουργια μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα», που έχει τη σκηνοθετική και χορογραφική υπογραφή της Σοφίας Σπυράτου και θα κάνει πρεμιέρα στο Άλσος στις 4 Ιουνίου. Ο ταλαντούχος showman και έλληνας πατριάρχης της μεταμφίεσης και της μίμησης, αντλώντας και πάλι, υλικό από την επικαιρότητα, την πολιτική και τη showbiz σχεδίασε ένα σόου το οποίο όπως φαίνεται κάνει focus στη γυναίκα. Φέτος φέρνει στη σκηνή διάσημες προσωπικότητες: από τις πρωταγωνίστριες της Eurovision, τη Μπέσυ Αργυράκη, την Καλομοίρα και την φουέγκο Φουρέιρα μέχρι τη Μαντόνα, τη Λασκαρίνα Μπουλουμπίνα, τη λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου που παρεμβαίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους .... Το σκηνικό είναι του Μανόλη Παντελιδάκη, η ενδυματολογική επιμέλεια της Φιλίτσας Νικολαΐδη, η σκηνοθεσία video του Νίκο Σούλη, ο σχεδιασμός φωτισμών του Περικλή Μαθιέλη, οι ενορχηστρώσεις - διεύθυνση ορχήστρας του Δημήτρη Δημόπουλο. Τη μουσική τραγουδιού έναρξης συνέθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας σε στίχους του Γιάννη Ξανθούλη.

Χρήσιμες πληροφορίες

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr. Ειδικές τιμές για group άνω των 20 ατόμων – πληροφορίες: 2103428055. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό θεάτρου