Νέα

Αγγέλου και Τρουφάκου βγαίνουν… «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο»

Ένα νιόπαντρο ερωτευμένο ζευγάρι, αντιμετωπίζει προβλήματα συμβίωσης με το που μπαίνει στο πρώτο του σπίτι. Σκληρή η καθημερινότητα δείχνει πως μπορεί να λειτουργήσει ισοπεδωτικά για τη σχέση. Παράλληλα, υπάρχει η μητέρα της κοπέλας που ζει έναν απροσδόκητο έρωτα με τον εκκεντρικό γείτονά τους - τον άνθρωπο - πουλί - που ζει στο δώμα της πολυκατοικίας. Ο Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Νιλ Σάιμον στρέφει το βλέμμα του πάνω τους με τρυφερότητα και χιούμορ στο βραβευμένο με Τόνι έργο «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο». Παρακολουθεί τις δράσεις και τις συνέπειες των δράσεών τους, την ίδια την εξέλιξη των χαρακτήρων τους μέσα σε μία ημέρα και καταγράφοντας στιγμιότυπα ζωής πετυχαίνει κάτι σημαντικό: αποδεικνύει πως η πίστη και μόνο στην αγάπη είναι αρκετή για γεφυρώσει τις διαφορές.

banner

Η τρυφερή κωμωδία του ’60 θ’ ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο θέατρο Νέος Ακάδημος (από 15/10) από τη Ρέινα Εσκενάζυ με μια ποπ διάθεση. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν. Στο ρόλο του συντηρητικού δικηγόρου Πωλ θα δούμε τον Αργύρη Αγγέλου και της Κόρι, της ανέμελης συζύγου του τη Βασιλική Τρουφάκου. Τον κύριο Βελάσκο, τον παράξενο ένοικο της σοφίτας θα υποδυθεί ο Άρης Λεμπεσόπουλος και το ρόλο της μητέρας της Κόρι η Ελένη Κρίτα. Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε τον Ζερόμ Καλούτα.

Την μετάφραση υπογράφει ο Αντώνης Γαλέος, τα σκηνικά η Άση Δημητρολοπούλου, τα κοστούμια ο Μάριος Καραβασίλης, τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα και τη μουσική/ενορχήστρωση ο Σταμάτης Γιατράκος.

banner