Νέο

2 βιβλία με θεατρικό αέρα

Οι θεατρόφιλοι φίλοι σας μπορεί να τα έχουν απολαύσει ήδη στη σκηνή. Ευκαιρία να τους τα χαρίσετε και σε βιβλίο για τις μέρες των γιορτών.

"Ορλάντο’’

Αφιερωμένο στη φίλη και ερωμένη της Vita Sackville-West, το μυθιστόρημα της Virginia Woolf που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg αναφέρεται σε όλη την πορεία του ανδρόγυνου Ορλάντο από τα τέλη του 16ου αιώνα έως τις αρχές του 20ού. Μια δραματοποιημένη εκδοχή του εμβληματικού και δύσκολα κατατάξιμου αυτού μυθιστορήματος παίχτηκε φέτος και στο θέατρο σε σκηνοθεσία της Ιώς Βουλγαράκη στο θέατρο Skrow για λίγες παραστάσεις.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο εδώ

Ορλάντο, Τιμή €18,00

''Η κυρά της Ρω’’

Με αφορμή τη ζωή της Δέσποινας Αχλαδιώτη στο ακριτικό νησί της Ρω, το έργο του Γιάννη Σκαραγκά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κριτική μας περιγράφει την πορεία μας γυναίκας που ζει μέσα στη μοναξιά ανάμεσα σε σκέψεις και αναμνήσεις και προσπαθεί να βρει το νόημα της ζωής της. Αντιστέκεται στην κακή πλευρά της ζωής και προσπαθώντας να αντλήσει δύναμη από το τίποτα βρίσκει το θάρρος να την αντιμετωπίσει. Η Κυρά της Ρω παίχτηκε φέτος σε μορφή μονόλογου σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Μπερδέκα στο Θέατρο Ροές.

Η Κυρά της Ρω, Τιμή 10€

banner