Μουσικοθεατρική παράσταση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η παράσταση «Κοινή ησυχία» που έκανε το Φεβρουάριο του 2020 ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με συνεχόμενα sold out, επανήλθε δριμύτερη στο Διάνα σε σκηνοθεσία της Ελένης Ράντου.

Μουσικοθεατρική παράσταση με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Όταν όλοι οι άλλοι κάνουν «Κοινή ησυχία» κάποιοι ανήσυχοι δημιουργοί, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου και ο Οδυσσέας Ιωάννου σχεδιάζουν και κυρίως ονειρεύονται! «Το όνειρο είναι μια παράλληλη πραγματικότητα, σχεδόν στέρεη. Έχει σώμα, δεν είναι σύννεφο», μας είπε ο στιχουργός-συγγραφέας Οδυσσέας Ιωάννου για τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση που έγραψε, και την οποία παρέδωσε στην Ελένη Ράντου για να τη σκηνοθετήσει, ανεβάζοντας στη σκηνή του Διάνα, μαζί με τον ίδιο, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Δημήτρη Καπετανάκο. Η «Κοινή ησυχία» ανοίγει το μικρόφωνο για να εκφραστούν σκέψεις πάνω στα όνειρα, τις σχέσεις, τις αλλαγές, την έλλειψη επικοινωνίας, αλλά και τη δύναμη της ελπίδας, μέσα από αφήγηση και τραγούδια σε ζωντανή ερμηνεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Κοινή ησυχία

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 150 '

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τα τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και όχι μόνο, τα οποία πλέκονται με ένα αισιόδοξο κείμενο για τα όνειρα που ματαιώνονται και για την ομορφιά της ζωής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.