Πρεμιέρα για το «Πάμε γι’ άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος

Ο κατεξοχήν Έλληνας σόουμαν παρουσιάζει την ολοκαίνουργια καλοκαιρινή του παράσταση με special guest star την Άντζελα Δημητρίου.

Πρεμιέρα για το «Πάμε γι’ άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος

Παίζει, χορεύει, τραγουδάει και καυτηριάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την κοινωνική, πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού καλοκαιριού, επιστρέφει στο θέατρο Άλσος την Παρασκευή 4 Ιουνίου με την ολοκαίνουργια μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα».

«Εγώ από τη μεριά μου θέλω να είμαι ένα με τον θεατή!», δήλωνε πριν από ένα χρόνο ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξη του στο «α». Ένα στοίχημα που σίγουρα το κέρδισε από τη σκηνή του Άλσους. Φέτος δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον κατεξοχήν Έλληνα σόουμαν που ετοιμάζει μια σειρά νέων εντυπωσιακών μεταμφιέσεων: από τις πρωταγωνίστριες της Eurovision, τη Μπέσυ Αργυράκη, την Καλομοίρα και την φουέγκο Φουρέιρα μέχρι τη Μαντόνα, τη Λασκαρίνα Μπουλουμπίνα, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη λοιμωξιολόγο Ματίνα Παγώνη. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν πρόκειται να ξεφύγει από την αιχμηρή πένα και τη λεπτή του σάτιρα. Εκτός από τα κείμενα της παράστασης, συνυπογράφει με τη Σοφία Σπυράτου τη σκηνοθεσία.

Πρεμιέρα για το «Πάμε γι’ άλλα» του Τάκη Ζαχαράτου στο Άλσος - εικόνα 1
© Λυδία Σιδέρη

Η μεγαλύτερη ανατροπή του φετινού σόου είναι η συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου που θα εμφανιστεί ως special guest star στη σκηνή του Άλσους για να συνομιλήσει με τη Λίνα Μενδώνη για το πως θα μπει ο πολιτισμός στη θέση του…! Μια απροσδόκητη συνύπαρξη που θα χαρίσει στο κοινό δυνατές στιγμές γέλιου.

Τη μουσική του τραγουδιού έναρξης της παράστασης συνέθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας σε στίχους του Γιάννη Ξανθούλη. Ο Μανόλης Παντελιδάκης υπογράφει όπως πάντα τα σκηνικά. Η ενδυματολογική επιμέλεια είναι της Φιλίτσας Νικολαΐδη, η σκηνοθεσία video του Νίκο Σούλη, ο σχεδιασμός φωτισμών του Περικλή Μαθιέλη, ενώ τις ενορχηστρώσεις και τη διεύθυνση ορχήστρας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Δημόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα χρήσιμα tips που πρέπει να γνωρίζετε πριν παρακολουθήσετε την παράσταση.

i Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Πάμε γι' άλλα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 180 '

Ο διακεκριμένος σόουμαν ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό με αμέτρητες μεταμορφώσεις, χορό, τραγούδι, σάτιρα και σχολιασμό της κοινωνικής, τηλεοπτικής και πολιτικής επικαιρότητας επί σκηνής.

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.