Άνοιξε η προπώληση για την παράσταση του Άλσους

«Πάμε γι’ άλλα» μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο αυτό το καλοκαίρι. Ο γνωστός showman είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της νέας του μουσικοθεατρικής παράστασης στο Άλσος.

Άνοιξε η προπώληση για την παράσταση του Άλσους

Δραστήριος και γεμάτος έμπνευση ο Τάκης Ζαχαράτος είχε την ιδέα, έγραψε τα κείμενα, παίζει και τραγουδά στην ολοκαίνουργια μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα», που έχει τη σκηνοθετική και χορογραφική υπογραφή της Σοφίας Σπυράτου και θα κάνει πρεμιέρα στο Άλσος στις 4 Ιουνίου. Ο ταλαντούχος showman και έλληνας πατριάρχης της μεταμφίεσης και της μίμησης, αντλώντας και πάλι, υλικό από την επικαιρότητα, την πολιτική και τη showbiz σχεδίασε ένα σόου το οποίο όπως φαίνεται κάνει focus στη γυναίκα. Φέτος φέρνει στη σκηνή διάσημες προσωπικότητες: από τις πρωταγωνίστριες της Eurovision, τη Μπέσυ Αργυράκη, την Καλομοίρα και την φουέγκο Φουρέιρα μέχρι τη Μαντόνα, τη Λασκαρίνα Μπουλουμπίνα, τη λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου που παρεμβαίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους .... Το σκηνικό είναι του Μανόλη Παντελιδάκη, η ενδυματολογική επιμέλεια της Φιλίτσας Νικολαΐδη, η σκηνοθεσία video του Νίκο Σούλη, ο σχεδιασμός φωτισμών του Περικλή Μαθιέλη, οι ενορχηστρώσεις - διεύθυνση ορχήστρας του Δημήτρη Δημόπουλο. Τη μουσική τραγουδιού έναρξης συνέθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας σε στίχους του Γιάννη Ξανθούλη.

Χρήσιμες πληροφορίες

Άνοιξε η προπώληση για την παράσταση του Άλσους - εικόνα 1

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr. Ειδικές τιμές για group άνω των 20 ατόμων – πληροφορίες: 2103428055. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Περισσότερες πληροφορίες

Πάμε γι' άλλα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 180 '

Ο διακεκριμένος σόουμαν ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού του με το κοινό με αμέτρητες μεταμορφώσεις, χορό, τραγούδι, σάτιρα και σχολιασμό της κοινωνικής, τηλεοπτικής και πολιτικής επικαιρότητας επί σκηνής.

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.