Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι

«Σφηνάκια» αναζωογόνησης με μικρή διάρκεια και στοχευμένη δράση δίνουν στην επιδερμίδα εκείνο το extra boost φροντίδας που έχουν ανάγκη.

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι

Που και που είναι καλό να εντάσσουμε μίνι θεραπείες ομορφιάς στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας, ειδικά μετά από περιόδους άγχους και κούρασης ή όταν θέλουμε να προσφέρουμε λίγη ανανέωση στα κύτταρα μας λίγο πριν τις γιορτές. Η βασική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά βρίσκεται στη σύνθεση τους, αφού πρόκειται για υπερσυμπυκνωμένες φόρμουλες που περιέχουν ενεργά, δραστικά συστατικά σε μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Αμπούλες υαλουρονικού οξέος Revitalift Filler, L’Oreal Paris

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι - εικόνα 1

Τι είναι
Φροντίδα 7 ημερών για εντατική ενυδάτωση και σύσφιξη. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Σύνθεση
Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος της μάρκας σε δύο μοριακά μεγέθη: κατακερματισμένομε χαμηλότερομοριακό βάροςγια να εισχωρείστα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και μεγαλύτερες πολυμερείς αλυσίδες που βοηθάνε το δέρμα να διατηρεί το νερόσ την επιφάνεια. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Β5.

Οδηγίες χρήσης
Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του από νεαρές ηλικίες ή συνδυαστικά με την κρέμα ημέρας/νύχτας από τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Μπορούμε να το προσεγγίσουμε σαν μια S.O.S φροντίδα 7 ημερών όταν νιώθουμετην επιδερμίδα μας πολύ ξηρή, αφυδατωμένη και χωρίς ελαστικότητα λόγω άγχους, έλλειψης ύπνου, πολύωρων ταξιδιών. Ή, απλώς, αν θέλουμε να την μπουστάρουμε μια φορά τον μήνα για να την διατηρούμε ενυδατωμένη και ελαστική.

Αποτέλεσμα
Αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα το οποίο δείχνει πιο ενυδατωμένο, φρέσκο, ελαστικό και λαμπερό.

La Cure της σειράς Premium, Lierac

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι - εικόνα 2

Τι είναι
Θεραπεία 28 ημερών ή, αλλιώς, μια... ένεση νεότητας,όταν νιώθουμε ότι η επιδερμίδα μας υποφέρειαπό έντονο στρες, υπερβολική κούραση, ορμονικές διαταραχές ή αποτυπώνει ένα δυσάρεστο γεγονός που μας έχει προκαλέσει σοκ.

Σύνθεση
Αντλεί έμπνευση από τα τελευταία επιτεύγματα της αναγεννητικής ιατρικής. Συνδυάζει ένα σούπερ πρωτοποριακό και καινοτόμο δίδυμο ενεργώνσυστατικών (εξαπεπτίδιο FX και τεχνολογία GDF-11) και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση αντιγήρανσης!

Τρόπος χρήσης
Η διφασική σύνθεση σε μικροκάψουλες εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, από μία έως τρεις φορές το χρόνο, για να χαρίσει μια αίσθηση άνεσης και ανανέωσης στην αποδυναμωμένη επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο ξεκούραστα, οι ρυτίδες αμβλύνουν, η επιδερμίδα ξανανιώνει ανακτώντας την φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο τόνο της.

Αμπούλες Liftactiv Peptide- C για γέμισμα ρυτίδων και λάμψη, της Vichy

Pre-christmas delights: 3 απολαυστικές θεραπείες προσώπου για το σπίτι - εικόνα 3

Τι είναι
Τριάντα αμπούλες που γεμίζουν όλους τους τύπους ρυτίδων και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας. Ιδανική θεραπεία με ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση για γυναίκες με ρυτίδες και θαμπή όψη.

Σύνθεση
Περιέχουν υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών: 10% καθαρή βιταμίνη C, σύμπλοκο αντιγηραντικών βιοπεπτιδίων, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης πολλαπλού μοριακού βάρους.

Extra bonus
Mινιμαλιστική σύνθεση μόνο δέκα συστατικών που δεν περιέχει συντηρητικά και αρώματα. Ευχάριστη υφή που απορροφάται γρήγορα.

Τρόπος χρήσης
1 αμπούλα (πρωί και βράδυ) πριν από το συνηθισμένο πρόγραμμα περιποίησης. Οι ρυτίδες γεμίζουν, η επιδερμίδα λειαίνει, φωτίζει και γίνεται πιο σφριγηλή.

Περισσότερες πληροφορίες

Ρόουζ

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 120 '

Η αληθινή ιστορία μιας Εβραίας που επέζησε του Ολοκαυτώματος, η οποία εξιστορεί την πορεία της από την Ουκρανία μέχρι το Μαϊάμι Μπιτς, περιλαμβάνοντας στην αφήγησή της τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ού αιώνα.

Η Γερτρούδη Στάιν και η συνοδός της

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 100 '

Παράσταση που άφησε εποχή στο Θέατρο Αμόρε, ανεβαίνει εκ νέου με τις ίδιες πρωταγωνίστριες, που υποδύονται τη Γερτρούδη Στάιν και την Άλις Μπ. Τόκλας, η σχέση των οποίων επηρέασε την τέχνη στο μεσοπολεμικό Παρίσι.

Τζένη και Μαρξ

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 80 '

Το έργο βασίζεται στην πλούσια επιστολογραφία της Τζένι Μαρξ με τον σύντροφό της, επαναστάτη φιλόσοφο Καρλ Μαρξ.

Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 90 '

Η σκηνοθέτις μεταγράφει το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο οποίο ο συγγραφέας δίνει μια μεγαλοφυή λύση στη σύγκρουση χρέους και ανάγκης, φέρνοντας τους χαρακτήρες στο σήμερα, με σκοπό να αναδείξει τη διαχρονικότητά του.

Αργώ

Ελευσινίων 15

Άλμα

Ακομινάτου 15-17 & Αγ. Κωνσταντίνου

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143

Olvio

Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
25/04/2024

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".